STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 25ης αγωνιστικής της Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σάββατο (18/3), Κυριακή (19/3) και Δευτέρα (20/3) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. (VIDEOS)

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου, για την 25η αγωνιστική της Super League, η Βέροια συνέτριψε με 4-0 την Κέρκυρα και διατήρησε "ζωντανές" τις ελπίδες της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Στη Λάρισα, η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό χάρη στο γκολ του Πάβολ Φάρκας. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου, η ΑΕΚ απέδρασε με το διπλό απ' το Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου.

Στα παιχνίδια της Κυριακής (19/03), ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στην Τούμπα χάρη σε buzzer beater του Δημήτρη Πέλκα. Ο Λεβαδειακός έφυγε με βαθμό "χρυσάφι" απ' τα Πηγάδια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με την Ξάνθη, ενώ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη.

Η δράση την Κυριακή ολοκληρώθηκε με το "αιώνιο" ντέρμπι, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού, χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ.

Τη Δευτέρα, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League, ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή χάρη στο 10ο φετινό γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη.

Δείτε παρακάτω τα videos με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τα ματς, ενώ εάν πατήσετε πάνω σε κάθε ματς, μπορείτε να δείτε και την ανασκόπηση αυτού.

Βέροια - Κέρκυρα 4-0

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-0

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-2

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0

Πλατανιάς - Ηρακλής 1-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ