STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 23ης αγωνιστικής της Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν το Σάββατο (4/3), Κυριακή (5/3) και Δευτέρα (6/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. (videos)

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου (4/3) για την 23η αγωνιστική της Super League, στη Λάρισα, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, χάρη στα γκολ των Γιοβάνοβιτς και Κόντε με την απόκρουση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη να ξεχωρίζει από τα highlights της αναμέτρησης.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού με τους Παπαδόπουλο και Μαρκόβσκι να είναι οι σκόρερς της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός διέσυρε με 5-0 τη Βέροια.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή χάρη στο γκολ του Θωμά Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με το ίδιο σκορ (1-0) νίκησε η Ξάνθη τον Πλατανιά, με το γκολ που πέτυχε ο Γιουνές Χαμζά.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας προηγήθηκε με το γκολ του Πάμπλο Μάσα, αλλά η Κέρκυρα πήρε την εκτός έδρας νίκη (1-2) χάρη σε δύο γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού της, Τουράμ.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό, χάρη στα γκολ των Σάχοβ και Πρίγιοβιτς, και πήρε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.

Τη Δευτέρα (6/3), η ΑΕΚ προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Αραούχο, αλλά ο Μασούρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανιώνιο, διαμορφώνοντας το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε παρακάτω τα videos με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τα ματς, ενώ εάν πατήσετε πάνω σε κάθε ματς, μπορείτε να δείτε και την ανασκόπηση αυτού.

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Παναθηναϊκός - Βέροια 5-0

Ατρόμητος - Ηρακλής 1-0

Αστέρας - Κέρκυρα 1-2

Ξάνθη - Πλατανιάς 1-0

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ