STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 22ης αγωνιστικής της Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (25-26/02) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. (VIDEOS).

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου (25/02), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, ο Πλατανιάς νίκησε με 3-0 τον Αστέρα χάρη σε δύο γκολ του Γιακουμάκη κι ένα του Μουνάφο.

Αντίθετα, δεν είχαμε γκολ στην Κέρκυρα. Η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Παναιτωλικό. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Θοδωρή Βασιλακάκη.

Στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής (26/02), η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη-"ανάσα" με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά. Στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία των αγώνων της Κυριακής (26/02), ο Πανιώνιος έκανε την έκπληξη κι επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού.

Δείτε παρακάτω τα videos με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τα ματς, ενώ εάν πατήσετε πάνω σε κάθε ματς, μπορείτε να δείτε και την ανασκόπηση αυτού.

Πλατανιάς - Αστέρας 3-0

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0-0

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-0

ΑΕΚ - ΑΕΛ 3-0

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 0-1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ