STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 10ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINSSI

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (VIDEOS)

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Στο πρώτο χρονικά του Σαββάτου (4/11), στο Αγρίνιο, η Ξάνθη νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό χάρη στα γκολ των Μπρίτο (2) και Γεντρίσεκ.

Στο δεύτερο χρονικά, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έμεινε ισόπαλος δίχως γκολ (0-0) με τον Πανιώνιο και αήττητος. Στο τελευταίο του Σαββάτου, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό χάρη στο γκολ του Χουάν Μουνάφο στο 86ο λεπτό.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αρχικά δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-1 του Πλατανιά, ενώ εν συνεχεία είχαμε τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3 και την ισοπαλία της Κέρκυρας με την ΑΕΛ 1-1.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της δεύτερης ημέρας και σπουδαιότερο της αγωνιστικής, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία, ο Λεβαδειακός με τη Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν, ενώ πατώντας πάνω στο ματς και το αποτέλεσμα μπορείτε να διαβάστε και την αντίστοιχη ανασκόπηση.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 5-1

Κέρκυρα-ΑΕΛ 1-1

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-3

Αστέρας - Παναθηναϊκός 1-0

Παναιτωλικός - Ξάνθη 1-3

Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0

Λεβαδειακός - Λαμία 0-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ