STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα φιλικά της εβδομάδας

Τα φιλικά της εβδομάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό μενού αυτής της εβδομάδας, με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να δίνουν φιλικά παιχνίδια. Δείτε πότε και με ποιους παίζουν αλλά και τα κανάλια που μπορείτε να τους παρακολουθήσετε.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε όμως η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματάει καθόλου, με τις ελληνικές ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία τους ενόψει της νεάς αγωνιστικής σεζόν και να ετοιμάζονται πλέον να δείξουν "τι ψάρια πιάνουν" μέσω των φιλικών αγώνων που συμμετέχουν.

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί μάλιστα την χαρά των... ποδοσφαιρόφιλων αφού υπάρχουν πολλά φιλικά ματς, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να ρίχνονται στη μάχη λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε τα ματς της εβδομάδας αλλά και πού μπορείτε να τα παρακολουθήσετε:

ΤΡΙΤΗ

Μόνο μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα το ποδοσφαιρικό... μενού της ημέρας, με την ΑΕΚ να δίνει στις 18:00 (Novasports 2) το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της στην Πολωνία με αντίπαλο την Βίγκρι, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μία ημέρα μετά την ΑΕΚ, παίρνουν τη σκυτάλη όσον αφορά στις φιλικές αναμετρήσεις οι άλλες τρεις ομάδες που συνθέτουν αυτή τη στιγμή τους "Big-4" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 18:00 (Novasports 2) την ρουμανική Στεάουα, ο Ολυμπιακός κοντράρεται στις 21:00 (ΕΡΤ2, Novasports 3) με την βελγική Βέστερλο (ομάδα στην οποία πήρε μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι ο Μιχάλης Μανιάς) ενώ το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 21:00 (Novasports 2) ο Παναθηναϊκός, με το δυνατό φιλικό τεστ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

ΠΕΜΠΤΗ

Τα ματς προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζονται για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Τιμούρ Κεσπάγια να δίνει στις 18:00 (ΕΡΤ2, Novasports 1) στην Πολωνία το τέταρτο κατά σειρά φιλικό της παιχνίδι, αυτή τη φορά με την πολωνική Πόγκον, ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία στη χώρα (πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το δεύτερο φιλικό του επί βελγικού εδάφους δίνει το βράδυ στις 22:00 (ΕΡΤ2, Novasports 1) ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" του Βίκτορ Σάντσεθ να αναμετρώνται με την Κλαμπ Μπριζ.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τρεις ημέρες μετά το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την ολλανδική Τβέντε. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και το Novasports 1.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ