ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με Δρόσο και Τριτσώνη ο Παναγόπουλος

Τα είπε με Δρόσο και Τριτσώνη ο Παναγόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΔΕ της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσο, καθώς και με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη.

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσο και με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη είχε ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος.

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση κινήθηκε γύρω απ' τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την ΕΠΟ τόνιζαν ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και διήρκεσε 20 λεπτά με τη σύμφωνη γνώμη της FIFA. Είχε προηγηθεί την προηγουμένη εβδομάδα συνάντηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζου με την ΚΕΔ, χωρίς να υπάρξει κάποια προσυνεννόηση.

Επίσης ότι έχει ενημερωθεί ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Μάκης Γκαγκάτσης και Δημήτρης Μελισσανίδης αν θέλουν να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση των δύο ΠΑΕ με την ΚΕΔ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ