STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη Super League

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι ομάδες που κέρδισαν την προτίμηση σας στο Poll του Sport24.gr για τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα, ενώ ο Ηρακλής είναι εκείνος που έχει απογοητεύσει.

Περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες του Sport24.gr πήραν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των ομάδων που έχουν ξεχωρίσει, αλλά και εκείνων που έχουν απογοητεύσει μετά τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος.

Στα τρία ερωτήματα που τέθηκαν οι ομάδες που πήραν την πρωτιά το έκαναν με μεγάλη διαφορά όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ομάδα που έχει ξεχωρίσει σύμφωνα με τις ψήφους σας είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος συγκέντρωσε το 56% των προτιμήσεων σας. Δεύτερος ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 21% και στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός με 10%. Στο ερώτημα για την ομάδα η οποία έχει απογοητεύσει περισσότερο ο Ηρακλής πήρε την πλειοψηφία των ψήφων συγκεντρώνοντας το 37%. Δεύτερος ήρθε ο ΠΑΟΚ με 14% και στην τρίτη θέση ισοβαθμούν Βέροια και Παναθηναϊκός με 12%.

Τέλος, στο ερώτημα για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το εντυπωσιακό 78%, με τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση με 6% και τρίτο τον Πανιώνιο με 5%.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ