Τα αντίμετρα για την κατάργηση του υποβιβασμού: -6 βαθμοί και περιορισμός μεταγραφών

Τα αντίμετρα για την κατάργηση του υποβιβασμού: -6 βαθμοί και περιορισμός μεταγραφών

Διαβάστε ποιες θα είναι οι ποινές που θα επιβληθούν στις ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια, ύστερα απ' την απόφαση του ΔΣ της Super League να καταργήσει την ποινή του υποβιβασμού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (03/05) πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Super League, όπου αποφασίστηκε να καταργηθεί η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια και πλέον είναι θέμα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να δεχθεί την εισήγηση των ΠΑΕ και να αλλάξει τον κανονισμό.

Αντί, λοιπόν, για υποβιβασμό, οι ομάδες που δεν θα εξασφαλίζουν άδεια λόγω οφειλών θα αρχίζουν το νέο πρωτάθλημα με -6 και περιορισμό στις μεταγραφές. Ποιος θα είναι ο περιορισμός, θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα, ύστερα κι από συζητήσεις με την ΕΕ της ΕΠΟ.

Παράλληλα, για τις ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα δοθεί μία παράταση προκειμένου να βρουν τηλεοπτική στέγη. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, τότε θα τους επιβληθεί πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ 11 ΕΚ ΤΩΝ 15 ΟΜΑΔΩΝ

Η Super League ψήφισε υπέρ της κατάργησης του υποβιβασμού

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24