STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συζήτηση για νέο τεχνοκράτη πρόεδρο στη Super League

Συζήτηση για νέο τεχνοκράτη πρόεδρο στη Super League

Στελέχη των ομάδων της Super League έχουν άτυπη συνάντηση στα γραφεία της Λίγκας και θα μιλήσουν για το νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μετά το καλοκαίρι.

Με νέο πρόεδρο θα πορευτεί από τη νέα σεζόν η Super League. Αυτή είναι μια ειλημμένη απόφαση από τον ίδιο τον συνεταιρισμό και θα υπάρξει τους επόμενους μήνες ο διάδοχος του Γιώργου Μποροβήλου.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί άτυπη συνάντηση στα γραφεία της Λίγκας στο Μαρούσι ανάμεσα σε στελέχη των ομάδων (πιθανότατα νομικών), προκειμένου να συζητήσουν το πλαίσιο για το πρόσωπο θα αναλάβει την ηγεσία της Λίγκας.

Σίγουρα θα είναι τεχνοκράτης και στη σύσκεψη θα καθοριστούν οι προϋποθέσεις για το νέο πρόεδρο. Εν ολίγοις, το βιογραφικό του, η πρότερη εμπειρία του και τα προσόντα του γι' αυτή την θέση.

Οι ΠΑΕ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, πιθανότατα να πέσουν στο τραπέζι και συγκεκριμένα ονόματα. Δύσκολα πάντως θα παρθεί απόφαση σήμερα (21/3) και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ ίσως συζητηθούν και αλλαγές στο καταστατικό της διοργανώτριας Αρχής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ