STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνεδρίαση στη Λίγκα στις 30/7 για τα ανοιχτά μέτωπα και μετά κλήρωση!

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις 30 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διοικητικό συμβούλιο στη Super League για όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ενώ μετά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά.

Το αλαλούμ που επικρατεί φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζετα,ι καθώς ακόμα η Super League δεν έχει δώσει ακόμα στην ΕΠΟ την προκήρυξη και το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν. Από τη διοργανώτρια αρχή όμως, εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει τόσο με τα τηλεοπτικά όσο και με το πώς και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, ζήτησαν παράταση λίγων ημερών.

Οι άνθρωποι της λίγκας ζήτησαν περιθώριο μέχρι τις 7 Αυγούστου προκειμένου να δώσουν την απάντηση τους καθώς ο ΚΑΠ υποχρεώνει τη λίγκα να στείλει τη προκήρυξη στην ΕΠΟ προς έγκριση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διοικητικό συμβούλιο στον συνεταιρισμό και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Θυμίζουμε πως πέρυσι είχε γίνει στις 13 Ιουλίου και φέτος έχουμε φτάσει 20 του μήνα και ακόμα πρόγραμμα δεν υπάρχει. Αυτό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα το μάθουμε μετά την συνεδρίαση της Λίγκας. Τότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Βέβαια, ζητούμενο είναι να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Πόσες ομάδες πέφτουν, πόσες ανεβαίνουν από τη Football League, αλλά και το τι θα γίνει με τις επτά άστεγες τηλεοπτικά ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, οι οποίες προτίθενται να "μπλοκάρουν" την προκήρυξη, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός,, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία παραμένουν χωρίς συμβόλαιο και περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Υπάρχει η πρόταση του Epsilon, φημολογείται σύμπραξη ΑΝΤ1 με Alpha, ενώ πάντα παραμονεύει και η NOVA. Βέβαια, με δεδομένο πάντα πως δεν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος περιμένει μια τελική απάντηση, θυμίζοντας πως δεν κάνει πίσω για τις 12 ομάδες σε βάθος διετίας.

Εκτός αν στις μέρες που απομένουν, υπάρξει ανατροπή σκηνικού στα τηλεοπτικά. Όπως και να 'χει, τα μέτωπα είναι αρκετά και στις 30 Ιουλίου θα γίνουμε σοφότεροι. Όσο για την σέντρα, αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 25 Αυγούστου. Μένει να δούμε αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τότε ή θα υπάρξει... παράταση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ