STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνάντηση Μελισσανίδη - Κοντονή για εκλογές και... Θύρα 4

Συνάντηση Μελισσανίδη - Κοντονή για εκλογές και... Θύρα 4
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημήτρης Μελισσανίδης και Σταύρος Κοντονής συναντήθηκαν τη Δευτέρα με αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και το... άνοιγμα της Θύρας 4 στο προσεχές ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στα γραφεία της γγΑ τη Δευτέρα, σε προγραμματισμένη εδώ και καιρό συνάντηση, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί, όπως μετέδωσε ο Αλέξης Πλατής στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από δύο άξονες. Ο ένας είναι το προσεχές ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο, βάσει της διοικητικής ποινής που είχε επιβληθεί στον "δικέφαλο του βορρά", θα διεξαχθεί δίχως κόσμο στη Θύρα 4 λόγω των επεισοδίων στον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το "λουκέτο" από τον υφυπουργό αθλητισμού έχει μπει μέχρι την 1η Νοεμβρίου, με συνέπεια ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, εκπροσωπώντας τον σύλλογο, να υπογραμμίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διεξαχθεί το ντέρμπι με κόσμο στη θύρα των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει αίτημα θεραπείας της ποινής ώστε να μην ισχύει η ποινή άμεσα, ωστόσο δεν πήραν απάντηση, ενώ είχαν επανέλθει και στις 12 Οκτωβρίου, προσπαθώντας να μειώσουν την ποινή, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ως εκ τούτου, μετά και από αυτήν την τοποθέτηση από πλευράς "κιτρινόμαυρων", δεν αποκλείεται το ντέρμπι της Κυριακής (29/10, 19:30) να διεξαχθεί με γεμάτο το γήπεδο της Τούμπας.

Ο δεύτερος άξονας γύρω από τον οποίο περιστράφηκε η συνάντηση Κοντονή - Μελισσανίδη είχε να κάνει με την ανησυχία του επικεφαλής της ΑΕΚ για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τις εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές στην ΕΠΟ και την επέμβαση της FIFA και της UEFA.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ