STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συμβούλιο για τις προτάσεις των "11"

Συμβούλιο για τις προτάσεις των "11"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/4) στα γραφεία της Super League, με θέμα την κατάθεση των προτάσεων των έντεκα ΠΑΕ, με σκοπό την έγκριση και την υλοποίησή τους.

Την Πέμπτη (31/3) έντεκα ΠΑΕ της Super League συμφώνησαν σε μια σειρά από προτάσεις, με σκοπό τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, ακόμα δέκα ομάδες έδωσαν τα χέρια και από κοινού αποφάσισαν να υπάρξουν τροποποιήσεις στην διανομή των τηλεοπτικών εσόδων, αλλά στην υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ προτάσεων για επαγγελματική διαιτησία.

Έτσι, την Τρίτη (12/4, 14.30) θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στη Λίγκα, League, με θέμα την κατάθεση των προτάσεων των έντεκα ΠΑΕ, με σκοπό την έγκριση και την υλοποίησή τους. Όπως έγινε γνωστό από τη διογανώτρια:

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Η εν λόγω σύγκληση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, κατόπιν κοινού εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ