STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συμφωνία Super League με Σαββίδη για την χορηγία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αντιπροσωπεία της Super League τα βρήκε στην συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη για χορηγία από εταιρεία του 5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια ενώ ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα δώσει 1 εκατ. ευρώ και για τη φετινή περίοδο.

Σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ήρθε η αντιπροσωπία της Super League που βρέθηκε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για το θέμα χορηγίας στην διοργανώτρια αρχή που είχε "κολλήσει" εδώ και λίγους μήνες.

Τελικά μετά την συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές βρέθηκε λύση και ο χορηγία των 5 εκατ. ευρώ θα ισχύσει για τα δυο επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα το 2018-19 και το 2019-20 με την εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη (Σουρωτή AE) να δίνει την πρώτη χρονιά 2,250.000 ευρώ και την δεύτερη χρονιά 2,750.00 ευρώ.

Αυτό που συμφωνήθηκε επίσης είναι να δοθεί και 1 εκατ. ευρώ για την φετινή χρονιά προκειμένου να καλυφθούν και κάποια οικονομικά προβλήματα και "τρύπες" που είχε η διοργανώτρια αρχή.

Να σημειώσουμε ότι την αντιπροσωπεία της Super League αποτελούσαν οι Στράτος, Κωστούλας, Κούγιας, Μποροβήλος ενώ στη συνέχεια όλοι τους βρέθηκαν στην σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα και είδαν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM


SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ