STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr
erw

Διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr για τους 16 "μονομάχους" της Super League που ανοίγει αυλαία το Σάββατο 22/8. Βαθμολογούμε, αξιολογούμε και... προβλέπουμε.

Το φάγαμε κι αυτό το καλοκαίρι. Λίγο τα capital control, λίγο το δημοψήφισμα, φτάσαμε κιόλας στα τέλη Αυγούστου! Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν κάνει ήδη σέντρα και το τριήμερο 22-23-24/8 έρχεται η σειρά της δικής μας Super League. Το Sport24.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα με ποιοτικό περιεχόμενο, αναλύσεις, σχολιογραφία και... "παράξενες" ειδήσεις που τόσο σας αρέσουν.

Μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια καλό είναι να ρίξετε μία ματιά στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για τη σεζόν 2015-2016. Ανάλυση για κάθε ομάδα ξεχωριστά, χωρίς... σάλτσες, με βαθμολογία και πρόβλεψη για το φινάλε της σεζόν.

Να σημειώσουμε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη, οπότε αναλόγως το πως θα κινηθούν οι ομάδες, αλλάζουν και τα δεδομένα. Είτε για καλύτερο, είτε για χειρότερο (πωλήσεις/προσθήκες).

Δείτε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης στη νέα πλατφόρμα του Sport24.gr.

Λίγα στοιχεία για τη φετινή Superleague

-- Φέτος πέφτουν δυο ομάδες σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που έπεσαν τέσσερις.

-- Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος δεν πήραν άδεια. Δείτε εδώ τις ποινές τους.

-- Είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον κεντρικό χορηγό από τη στιγμή που δεν υπάρχει (ακόμα) συμφωνία με την ΟΠΑΠ ΑΕ.

-- Τα πρωταθλήματα υποδομής Κ15, Κ17 ενδέχεται να είναι προαιρετικά. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

-- Ο Λεβαδειακός πήρε τη θέση της Κέρκυρας που υποβιβάστηκε στην Football League

Η βαθμολογία μας

Α+: Άριστο

Α: Πολύ καλό

Β+: Καλό

Β: Ικανοποιητικό

Γ+: Μέτριο

Γ: Δυσκολίες

Δ+: Κακό

Δ: Για τα... πανηγύρια

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015-2016

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Ο Δέλλας το έθεσε καλύτερα από τον καθένα. Στόχος της ΑΕΚ είναι να κάνει μία καλή ομάδα που θα βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει σταδιακά στην κορυφή. Χωρίς άγχος και με συμμετοχή σε δυο διοργανώσεις ( σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές που έχουν και την Ευρώπη), οι κιτρινόμαυροι μπορούν από φέτος να δείξουν πως... ήρθαν. Το θέμα είναι να έχει ο κόσμος υπομονή και να στηρίξει την ομάδα όταν έρθουν τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.

Τέρμα Β+: Μπαρόχα και Ανέστης μπορούν να καλύψουν τη θέση. Ο δεύτερος βέβαια έχει τις γνωστές αδυναμίες αλλά ο ανταγωνισμός θα του κάνει καλό.

Άμυνα Β+: Ίσως χρειαστεί έναν ακόμα έμπειρο στόπερ με διαφορετικά στοιχεία από αυτούς που υπάρχουν τώρα ( πιο γρήγορος και τεχνίτης).

Κέντρο Α: Η καλύτερη γραμμή της ΑΕΚ. Ο Δέλλας έχει πολλά και διαφορετικά υλικά να δουλέψει, ενώ μεσοεπιθετικά το μοναδικό του πρόβλημα είναι ποιος θα πρωτοπαίζει! Ερωτηματικό ο Κορδέρο και η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει.

Επίθεση Β+: Αν ο Ραφίκ Τζεμπούρ ( στο 21.00 να βγει πρώτος σκόρερ) βρει τη φόρμα του και δεν βγάλει τραυματισμούς, αλλάζει επίπεδο η επίθεση της ΑΕΚ. Καλό είναι βέβαια ο Δέλλας να πάρει έναν ακόμα φορ, μιας και ο Αραβίδης υπολογίζεται και για τα άκρα.

Πάγκος Β: Στο κέντρο όπως είπαμε υπάρχουν ποιοτικές λύσεις. Όχι όμως σε όλες τις γραμμές.

Προπονητής Β+: Ο Τραϊανός Δέλλας δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε επίπεδο Super League. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί ένα καράβι όπως η ΑΕΚ, τυχόν... άτακτους και πολλούς ρολίστες στη μεσαία γραμμή.

Έδρα Α+: Το ΟΑΚΑ αναμένεται "καυτό" τη φετινή περίοδο, αφού οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν δυο χρόνια την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στην Superleague.

Προσέξτε τους: Ο Τζανετόπουλος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει τη φετινή περίοδο. Δυνατά έχει ξεκινήσει και ο Σοϊλέδης που ίσως αποτελέσει την έκπληξη. Παρότι το κέντρο είναι φορτωμένο, ο Ανδρεόπουλος θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Ερωτηματικό: Οι τραυματισμοί. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν Μάνταλος, Κορδέρο, ενώ είναι μια σεζόν ορόσημο για τον Βάργκας. Αν ο άσος από τη Βενεζουέλα βγάλει τραυματισμούς ή δεν έχει σταθερή απόδοση θα υπάρξει θέμα και στα άκρα ( αφού ο Δέλλας περιμένει να πάρει προσπάθειες από εκεί). Γενικότερα πληγώνεται εύκολα η ΑΕΚ.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Η ΑΕΚ θα μπει άνετα στα πλέι οφ. Ακόμα κι αν δυσκολευτεί στο ξεκίνημα, έχει την οικονομική δυνατότητα να διορθώσει τυχόν λάθη τον Γενάρη. Πάντως ο Δέλλας πρέπει να δουλέψει στις στημένες φάσεις, αφού η Ένωση είναι "κοντή" ομάδα. Ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Η ομάδα της Αρκαδίας ( στο 1.65 να μαζέψει όβερ 52.5 βαθμούς) βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Στόχος και φέτος είναι φυσικά η συμμετοχή στα πλέι οφ. Πολλές οι μεταγραφές το καλοκαίρι οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δέσουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές.

Τέρμα Β+: Πέρσι οι τερματοφύλακες μοιράστηκαν αρκετό χρόνο μεταξύ τους. Ο Κοσίτσκι είναι σταθερός και αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Άμυνα Β: Σημαντική η μεταγραφή του Γιαννούλη. Στα φιλικά ο Αστέρας δέχθηκε αρκετά τέρματα, όμως η χημεία δεν έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Ένας ακόμα παίκτης στα δεξιά με τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως στόπερ δεν θα ήταν κακή σκέψη.

Κέντρο Β+: Ίσως η καλύτερη γραμμή της ομάδας. Αμυντικά και επιθετικά ο Στάικος Βεργέτης έχει πολλές λύσεις, αλλά ίσως χρειαστεί μία ακόμα λύση στα δεξιά.

Επίθεση Β: Ο βασικός φορ τα τελευταία δυο χρόνια αποχώρησε (Μπαράλες), οπότε αυτό από μόνο του δημιουργεί πρόβλημα. Οι Αρκάδες θα πάρουν φυσικά αντικαταστάτη, αλλά μένει να δούμε πως θα δέσει με το υπόλοιπο σύνολο. Δεν αποκλείεται να έρθει και δεύτερος παίκτης ο οποίος θα παίξει και στα άκρα. Το Β λοιπόν άνετα μπορεί να γίνει Β+.

Πάγκος Β: Αν γίνουν 1-2 μεταγραφές ακόμα ο πάγκος του Αστέρα θα είναι αρκετός για να βγει η σεζόν δίχως προβλήματα.

Προπονητής Β+: Σπουδαία δουλειά από τον Στάικο Βεργέτη που σιγά σιγά ανεβάζει τις μετοχές του. Φέτος βέβαια θα έχει και την Ευρώπη. Για να δούμε πως θα διαχειριστεί τα μαζεμένα παιχνίδια.

Έδρα Γ+: Κάθε πέρσι και καλύτερα. Σε αντίθεση με την πορεία της ομάδας, τα εισιτήρια του Αστέρα μειώνονται τα τελευταία τρία χρόνια. Οι φίλαθλοι που πηγαίνουν πάντως δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα δίχως παρατράγουδα.

Προσέξτε τους: Για τον αδερφό του Ντε Μπλάσις ακούμε τα καλύτερα και περιμένουμε να δούμε αν θα αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Γιάννου και Σκουρτάι μπορούν να ξεχωρίσουν φέτος. Σταθερή δύναμη ο Χαμντανί.

Ερωτηματικό: Ο Λανθαρόπε μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης. Βέβαια έχει αλλάξει δέκα ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια και αυτό λέει πολλά. Ερωτηματικό και ο Κουρμπέλης. Φέτος ελπίζουμε να μην βγάλει τραυματισμούς και να ανεβάσει επίπεδο τον Αστέρα.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Εδώ να πούμε πως ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγάλος με την επιστροφή της ΑΕΚ και την Βέροια που δεν... αστειεύεται. Ο Αστέρας θα δώσει μεγάλη μάχη για μία θέση στα πλέι οφ, ενώ μην ξεχνάμε πως πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα σε τρεις διοργανώσεις.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Όπως και ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να μπει στα πλέι οφ. Αν αποκλειστεί από την Φενέρ, θα μετέχει σε δυο διοργανώσεις γεγονός που σημαίνει λιγότερα παιχνίδια. Αυτό στα υπέρ του σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Τέρμα Β: Ο Γκορμπούνοφ έκανε την έκπληξη χρονιά πέρσι οπότε ο Γρηγορίου δεν ανησυχεί. Πίσω του υπάρχουν δυο νεαροί ταλαντούχοι, αλλά ίσως χρειαζόταν μία ακόμα έμπειρη λύση.

Άμυνα Β+: Δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με το 2014-15 και η αλήθεια είναι πως ο Ατρόμητος έχει από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Ο Εμπόου θα δώσει βάθος και ο Μπιτόλο κούρσες.

Κέντρο Α: Από τις ποιοτικότερες γραμμές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου είναι δοκιμασμένες λύσεις, ενώ οι Ουμπίδες - Μπαρσελίνιο κάνουν... ζημιές.

Επίθεση Β: Ο Ναπολεόνι στη μέρα του μπορεί να καθαρίσει ματς μόνος του. Τον Λε Ταλέκ θα τον δούμε. Χρειάζεται έναν ακόμα φορ. Αν αποκτηθεί το Β άνετα γίνεται Β+.

Πάγκος Β: Αμυντικά και στο κέντρο υπάρχουν πολλές λύσεις. Στο τέρμα και την επίθεση έχει ελλείψεις.

Προπονητής Β: Πέρσι ο Γρηγορίου έδειξε έργο στην Κέρκυρα και δίκαια πήρε... προαγωγή. Καλή εικόνα ο Ατρόμητος στα πρώτα ματς, αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Έδρα Β: Λίγοι, αλλά φανατικοί οι οπαδοί του Ατρόμητου. Κάποιες φορές το παρακάνουν μάλιστα.

Προσέξτε τους: Περιμένουν πολλά από τον νεαρό Λημνιό στον Ατρόμητο, όπως και από τον Στόιτσεφ που αποκτήθηκε με μεταγραφή. Για τον Γοδόι τι να πούμε; Λαχείο.

Ερωτηματικό: Αν βγάλει τραυματισμούς ο Ναπολεόνι και δεν αποκτηθεί άλλος φορ, ο Ατρόμητος θα έχει πρόβλημα. Ο Λε Ταλέκ δείχνει βαρύς. Περιμένει γκολ από τον Μαρσελίνιο ( στο 4.00 να βγει πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου) ο Γρηγορίου για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Ισχύει ότι και για τον Αστέρα. Θα δώσει μεγάλη μάχη για μία θέση στα πλέι οφ. Το γεγονός πως λογικά μείνει εκτός Ευρώπης, δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο όμως.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Μεταγραφές έγιναν. Παίκτες καλοί ήρθαν. Άλλαξε και ο προπονητής. Θα μπορέσει να μπει σφήνα για την πρώτη πεντάδα; Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της φετινής περιόδου.

Τέρμα Β: Λόπεθ και Καντιμοίρης συνθέτουν ένα δυνατό δίδυμο για επίπεδο Superleague. Ειδικότερα ο δεύτερος μας έχει εντυπωσιάσει παρά τα χρονάκια του.

Άμυνα Γ+: Νάστος και Εντζεγκουέλε θα δώσουν εμπειρία είναι αλήθεια όμως πως υπάρχουν κάποια κενά ειδικότερα στα άκρα. Ίσως γίνει μία ακόμα μεταγραφή από αυτές που κάνουν αίσθηση. Μπορεί να πάει στο Β.

Κέντρο Β+: Μεσοαμυντικά Όστοϊτς, Μπαλάφας και Μπατιόν θα τραβήξουν όλο το κουπί. Από τη μέση και μπροστά βέβαια ο Γεωργιάδης έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Αμπντούν, Τάτος, Μερεμπασλίβι και Μαγιέφσκι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα της Super League στον stoiximan

Επίθεση Β: Ο Γιουσούφ είναι σπουδαία προσθήκη, ενώ και οι Καϊκούτ, Ναζλίδης έχουν το γκολ. Ο Κόλα θα φανεί αν θα κάνει την έκπληξη.

Πάγκος Γ+: Λίγες οι ποιοτικές λύσεις στον πάγκο ειδικότερα αμυντικά. Θα φανεί κατά πόσο θα κοστίσει.

Προπονητής Β: Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα δοκιμάσει την τύχη του μακριά από τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά. Δεν τα πήγε άσχημα στον Δικέφαλο. Περιμένουμε να δούμε μία εντελώς δική του ομάδα.

Έδρα Γ+: Όπως και με τον Αστέρα, κάθε πέρσι και καλύτερα. Βέβαια ο κόσμος είναι αρκετά ζεστός φέτος.

Προσέξτε τους: Αν είναι καλά ο Ναζλίδης μπορεί να βοηθήσει με τα γκολ του. Επίσης είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον Γιουσούφ να ξεχωρίσει.

Ερωτηματικό: Η καριέρα του Ανδρέα Τάτου έχει πάρει την κάτω βόλτα. Φέτος είναι κρίσιμη σεζόν για τον ίδιο που πρέπει να πάρει τα πάνω του. Τα ίδια ισχύουν και για τον Γεωργιάδη.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Η Βέροια έχει σταθερή διοίκηση που δεν φοβάται να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αυτό το κρατάμε γιατί ο Γενάρης είναι σημαντικός μήνας. Αν παραμείνει κοντά στην πεντάδα θα δυσκολέψει τα γνωστά φαβορί. Μοιάζει απίθανο να πέσει κάτω από την 8η θέση.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Και ο Ηρακλής επέστρεψε. Μαζί γύρισε και ο Απόστολος Βέλλιος. Φτάνει αυτό για να κάνει μία άνετη σεζόν ο Γηραιός; Δύσκολο. Όπως και η χρονιά.

Τέρμα Β: Ο Χουάντερσον είναι δύσκολος χαρακτήρας αλλά καλός τερματοφύλακας. Ποιοτικό δίδυμο με τον Πέρνις.

Άμυνα Γ+: Υπάρχει εμπειρία και μικρές ηλικίες. Βέβαια αρκετοί παίκτες δεν έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα. Ενδιαφέρον πείραμα από τον Γηραιό. Ισως χρειαστεί μία ακόμα μεταγραφή.

Κέντρο Β: Μακρής και Λάζαρ μεσοαμυντικά κάνουν ένα εξαιρετικό και έμπειρο δίδυμο. Μαζί με τον Ρομάνο θα βοηθήσουν. Από κοντά και ο Χαντί. Λείπουν όμως οι εναλλακτικές.

Επίθεση Β: Βέλλιος, Περόνε και ο Λουκίνας (αν μείνει) εγγυώνται γκολ. Στα άκρα της επίθεσης όμως υπάρχει μικρό θέμα. Το άντερ 35.5 γκολ του Ηρακλή φέτος δίνει 1.95.

Πάγκος Δ+: Λίγες οι λύσεις. Ειδικότερα η ποιότητα... αναζητείται.

Προπονητής Γ+: Έκανε εξαιρετική δουλειά την περσινή περίοδο. Είναι ανερχόμενος προπονητής και περιμένουμε δείγματα δουλειάς. Το ρόστερ βέβαια δεν τον βοηθάει αρκετά.

Έδρα Β+: Πάντα δυνατή η έδρα του Ηρακλή. Δεν χρειάζεται συστάσεις.

Προσέξτε τους: Ο Λουκίνας αν παραμείνει στον Ηρακλή θα συστηθεί και στην μεγάλη κατηγορία. Έχει το γκολ.

Ερωτηματικό: Τα χρόνια πέρασαν και ο Ντιέγκο Ρομάνο πρέπει να αντέξει στο επίπεδο της Superleague. Το ίδιο ισχύει και για τον Περόνε που βγάζει τραυματισμούς.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Αν υπάρξουν προβλήματα οικονομικής φύσεως κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Ηρακλής θα κινδυνεύσει. Πρέπει να εξασφαλίσει την παραμονή με τη δύναμη της έδρας του. Θα παλέψει.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Παραμονή και μόνο παραμονή. Δύσκολη χρονιά για τις "σαρδέλες" που χρειάζονται κάποιες ποιοτικές μεταγραφές ακόμα και τον Γενάρη.

Τέρμα Β+: Ο Άντριου Χογκ είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα. Δεν έχει πρόβλημα σε αυτή τη θέση η Καλλονή.

Άμυνα Β: Υπάρχει μία καλή αμυντική τετράδα κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, αφού σε ενδεχόμενους τραυματισμούς δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

Κέντρο Β: Καλτσάς και Κεϊτά κουμπώνουν ωραία μεσοαμυντικά. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα... λαχεία. Αποκτήθηκαν πολλοί παίκτες και είναι άγνωστο ποιοι θα κάνουν τη διαφορά. Ο Λεοζίνιο ήταν μεγάλη απώλεια.

Επίθεση Γ+: Και φέτος όλο το κουπί αναμένεται να τραβήξει ο Μανούσος. Έχει έρθει ο Μάρκοβιτς και ο Γεωργίου για να δώσουν βοήθειες. Θέλει ένα ακόμα βαρβάτο φορ η Καλλονή. Αν τον αποκτήσει πάει στο Β.

Πάγκος Δ+: Ελάχιστες οι ποιοτικές λύσεις στον πάγκο. Βέβαια η Καλλονή κοιτάει μόνο την παραμονή.

Προπονητής Δ+: Ακούγονται καλά λόγια για τον Θαλή θεοδωρίδη και τη δουλειά που έκανε με μικρά παιδιά. Αυτό δεν φτάνει για την Superleague. Στο χέρι του βέβαια είναι να διαψεύσει τους πάντες.

Έδρα Δ+: Συνεχίζει στον Ταρλά. Βέβαια υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον Δήμο. Ο κόσμος όσο μπορεί βοηθάει.

Προσέξτε τους: Περιμένουμε να δούμε τον Ελακόπουλο. Ήταν μεταγραφή... έκπληξη.

Ερωτηματικό: Με το καλημέρα ο Κρολ δημιούργησε θέματα. Περιμένουν πολλά από τον Πολωνό στην Καλλονή.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Θα δώσει μεγάλη μάχη και θα στηριχθεί στους έμπειρους παίκτες της. Αυτό μετράει στο τέλος της σεζόν. Πάντως τον Γενάρη μπορεί να διορθώσει πολλά. Θα φανεί από τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη. Θα κινδυνεύσει πάντως.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Εδώ έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση. Και αυτό γιατί ο Λεβαδειακός πήρε τη θέση της Κέρκυρας στην Superleague με αποτέλεσμα να μην προλάβει να διαμορφώσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι βέβαιο πως οι Βοιωτοί θα αποκτήσουν πάνω από 4-5 παίκτες, οπότε συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμα.

Η παραμονή είναι μοναδικός στόχος και φυσικά να πλαισιωθεί ο κορμός (Στάθης, Μιλιάζες, Κώτσιος, Τριποτσέρης. Μαχαίρας, Ρομένου, Μίνγκας, Μάντζιος, Μιλοσάβλιεβ, Γιακουμάκης, Μουλόπουλος, Ναβάρο) με ποιοτικές προσθήκες.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Ο κόσμος διψάει για καλύτερο ποδόσφαιρο, νιάτα και γκολ. Με νέο προπονητή στον πάγκο και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, οι ερυθρόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Και η αλήθεια είναι πως αποτελούν το μεγάλο φαβορί.

Τέρμα Α+: Ρομπέρτο, Καπίνο, Γιαννιώτης αποτελούν την πιο ποιοτική τριάδα τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα.

Άμυνα Α: Οι ακραίοι Ομάρ και Μαζουακού παραμένουν ακόμα στο ρόστερ. Μαζί με τον Σαλίνο δεν θα έχουν πρόβλημα στα άκρα. Στο κέντρο της άμυνας όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Σιόβα και τον Ντα Κόστα. Ο τελευταίος βέβαια είναι αρκετά... δυναμικός.

Κέντρο Α+: Αν ο Μανιάτης λείψει καιρό, τότε ο Ολυμπιακός ίσως πρέπει να ψάξει μία ακόμα λύση στα χαφ (και πέφτει στο Α). Τσόρι, Φορτούνης και οι ακραίοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα.

Επίθεση Α: Ο "τίμιος" Χάρα τη δουλειά του την κάνει. Σπουδαία η μεταγραφή του Φινμπόγκασον, ενώ εκεί παίζει και ο Σεμπά. Ο Ολυμπιακός πιθανότητα θα πάει για έναν ακόμα φορ. Στο 10.00 να παραμείνει αήττητος φέτος ο Ολυμπιακός.

Πάγκος Α: Αμυντικά και στο κέντρο οι λύσεις είναι αρκετές. Στη γραμμή κρούσης ίσως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.

Προπονητής Β+: Πρώτη του Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα. Άφησε έργο στην Σπόρτινγκ και πήρε μία γεύση από το Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει φιλόδοξος και δουλευταράς. Και επιβραβεύει όσους ακολουθούν το ίδιο μότο.

Έδρα Α+: Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το "Καραϊσκάκης". Από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα.

Προσέξτε τους: Ο Φελίπε Πάρδο ήδη κάνει τη διαφορά. Το ίδιο περιμένουμε και από τον Σεμπά. Ο μικρός Ζντιέλαρ είναι πιθανόν να κάνει την έκπληξη.

Ερωτηματικό: Αν δεν δοθεί δανεικός, ο Πουλίδο πρέπει να δουλέψει πολύ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κρίσιμη σεζόν και για τον Σιόβα που πρέπει να ανεβάσει πολύ την απόδοση του φέτος.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια φέτος ίσως το καταφέρει πολύ δύσκολα.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Μετά από δυο "μνημονιακές" σεζόν οι πράσινοι κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν ως στόχο την κορυφή. Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να παραμείνουν ολόκληρη τη σεζόν ανταγωνιστικοί. Το ξεκίνημα στην Ευρώπη πάντως δεν ήταν καλό. Στο 4.50 να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Τέρμα Β+: Ο Στιλ είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα Κοτσόλης και Γιαννακόπουλος έχουν φανερές αδυναμίες.

Άμυνα Β+: Η τετράδα είναι έμπειρη και με χημεία από τις προηγούμενες σεζόν. Βέβαια η έλλειψη συγκέντρωσης φέρνει γκολ κυρίως από στατικές φάσεις. Αν δεν βγει ο Βέμερ οι πράσινοι θα έχουν θέμα στα δεξιά μιας και οι αντίπαλοι θα τον βάλουν... σημάδι.

Κέντρο Α: Με την προσθήκη του Αμπέντ ο Παναθηναϊκός απέκτησε γκολ από τη μεσαία γραμμή. Πλέον ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετές λύσεις στον άξονα. Στα άκρα βέβαια ίσως χρειαζόταν μία ακόμα λύση με δεδομένο πως ο Κλωναρίδης βγάζει πολλούς τραυματισμούς.

Επίθεση Α+: Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς είναι ποιοτικοί παίκτες με γκολ. Μία τέταρτη λύση πάντως δεν θα ήταν κακή.

Πάγκος Β+: Αρκετές οι λύσεις κυρίως στη μεσαία γραμμή. Δεν έχει πρόβλημα εδώ ο Παναθηναϊκός.

Προπονητής B+: Ο Γιάννης Αναστασίου κάνει κάποια λάθη, αλλά κρατά τους πράσινους σε υψηλό επίπεδο. Φέτος βέβαια πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Αν δεν τα καταφέρει πέφτει η βαθμολογία του.

Έδρα Α+: Τι να πούμε για την "Λεωφόρο"; Από τις καλύτερες έδρας του πρωταθλήματος.

Προσέξτε τους: Ο Νίκος Καλτσάς θα πάρει τις ευκαιρίες του. Περιμένουμε να δείξει καλή εικόνα. Καλά λόγια ακούγονται και για τον Τελάντερ που μέσα σε μία μεγάλη σεζόν με πολλά ματς, ίσως δώσει λύσεις.

Ερωτηματικό: Πράνιτς και Βέμερ πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσει πάλι ματς ο Μπεργκ.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Αν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα θα κοντράρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι όμως και να αποκτήσει σταθερή απόδοση η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης φέτος ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να κόψει τα πειράματα.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Η ομάδα άλλαξε αρκετά. Από τον προπονητή μέχρι το ρόστερ. Μεγάλο ρίσκο από τον Φώτη Κωστούλα και ίσως κοστίσει στο τέλος. Παραμονή και βλέπουμε.

Τέρμα Β: Σταθερή αξία ο Κυριακίδης στην Superleague. Ήθελε όμως έναν ακόμα έμπειρο.

Άμυνα Β+: Η τετράδα Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν είναι εξαιρετική. Ίσως η καλύτερη γραμμή του Παναιτωλικού παρότι στα φιλικά δέχθηκε αρκετά γκολ.

Κέντρο Γ+: Ο Μάκος είναι σπουδαία προσθήκη όμως ο Πόντες περιμένει πολλά από τους ξένους. Υπάρχουν ελλείψεις και ίσως χρειαστεί μία ακόμα προσθήκη μεσοαμυντικά.

Επίθεση Β: Δεν ξέρουμε αν ο Μαρκόφσκι θα δώσει αυτό που λείπει στην επίθεση. Έχει πάντως τα στοιχεία που λείπουν. Από εκεί και πέρα είναι θέμα να δέσουν οι παίκτες. Υλικό υπάρχει πάντως (Βιγιαφάνες, Καπέλ, Μύγας, Βασιλείου, Καμαρά, Γουάρντα).

Πάγκος Γ+: Λύσεις υπάρχουν, αλλά χαμηλή η ποιότητα. Θα παίξει ρόλο μέσα στη σεζόν αν υπάρξουν τραυματισμοί.

Προπονητής Γ+: Στα φιλικά η εικόνα δεν ήταν καλή. Ίσως και ο ίδιος ο Πόντες να περίμενε περισσότερα στο μεταγραφικό κομμάτι. Θα τον δούμε.

Έδρα Β+: Ζεστή έδρα με κοινό που στέκεται κοντά στην ομάδα.

Προσέξτε τους: Όλοι περιμένουμε να δούμε τον Ουάρντα. Σούπερ ταλέντο. Θα το βγάλει στο γήπεδο; Περιμένουμε πολλά και από τον Μύγα.

Ερωτηματικό: Μάρκος Πάουλο και Εμιλιάνο Ρομέρο πρέπει να δικαιολογήσουν τα καλά λόγια που ακούγονται. Επίσης ο Καμαρά στα 38 αν και fit δεν ξέρουμε πόση βενζίνη έχει στο ντεπόζιτο.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Έστω και δύσκολα ο Παναιτωλικός θα σώσει την παρτίδα στο τέλος. Με 1-2 καλές μεταγραφές τον Γενάρη η εικόνα, αν δεν είναι καλή, μπορεί να αλλάξει. Υπάρχει κίνδυνος πάντως να ψάξει για προπονητή με το... καλημέρα.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Ο Ρόκα έμεινε, ο βασικός κορμός στο μεγαλύτερο κομμάτι επίσης. Παραμονή κλασικά και ωραία μπαλίτσα. Απλά να αποφύγει την παιδική ασθένεια με τα γκολ στο τέλος.

Τέρμα Β+: Η χρονιά του Αθανασιάδη. Σπουδαίο ταλέντο ο νεαρός κίπερ. Από κοντά και ο Πασχαλάκης.

Άμυνα Γ+: Εδώ υπάρχει θέμα κυρίως αριθμητικό. Αν αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης στα άκρα κυρίως, τότε πάει στο Β. Μετράει όμως και η ομοιογένεια.

Κέντρο Β: Σπουδαία μεταγραφή ο Χαβίτο. Υπάρχει λοιπόν η μαγιά. Ίσως χρειαστεί έναν πιο οργανωτικό παίκτη ακόμα.

Επίθεση Β+: Ιγκόρ, Τζάνης και Ντιγκινί συνθέτουν μία εξαιρετική τριάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το γκολ δεν αποτελεί πρόβλημα.

Πάγκος Γ: Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Ελάχιστες οι ποιοτικές λύσεις. Αν τραυματιστούν 2-3 βασικοί, ο Ρόκα πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο του.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα της Super League στον stoiximan

Προπονητής Β+: Ο Ισπανός τεχνικός έσωσε πέρσι την ομάδα και δημιούργησε ένα σύνολο που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Ανερχόμενος.

Έδρα Γ+: Λίγοι και καλοί που λέμε.

Προσέξτε τους: Είναι ευκαιρία για τον Γαβριηλίδη να δείξει το ταλέντο του. Ο Μεχία επίσης είναι σημαντικός παίκτης.

Ερωτηματικό: Ο Μπουγαΐδης πρέπει να αποδείξει και στον εαυτό του πως παραμένει παίκτης επιπέδου Super League.

Πρόβλεψη Sport24. gr: Θα κινδυνεύσει. Όπως και πέρσι. Υπάρχει και περιορισμός στις μεταγραφές. Ο Ρόκα πάντως θα τα δώσει όλα.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Γνωστή συνταγή εδώ και χρόνια. Στήριξη σε νέα παιδιά από την ακαδημία, βαθμοί στην Νέα Σμύρνη και βλέπουμε. Παραμονή λοιπόν.

Τέρμα Β+: Διούδης και Παπαδόπουλος φτιάχνουν ένα ωραίο δίδυμο. Ειδικότερα ο πρώτος έχει δείξει την αξία του.

Άμυνα Β: Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ένα μικρό θέμα. Στα άκρα, ωστόσο, οι λύσεις είναι αρκετές για τα δεδομένα του συλλόγου.

Κέντρο Γ+: Μεσοαμυντικά είναι καλυμμένος με Μητρόπουλο, Κόρμπο και Σιώπη. Από εκεί και πέρα πρέπει να βγουν τα ταλέντα. Εκτός κι αν δούμε τον Χαλκιαδάκη σε νέο ρόλο.

Επίθεση Β: Μπόλικο ταλέντο. Καραμάνος, Μπακασέτας, Μπουμάλ. Βέβαια τα συγκεκριμένα παιδιά πρέπει να πετύχουν περισσότερα τέρματα φέτος.

Πάγκος Γ+: Κι εδώ υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε σχέση με τους βασικούς. Ειδικότερα μεσοεπιθετικά.

Προπονητής Β: Πέρσι ο Ουζουνίδης έσωσε τη χρονιά. Φέτος περίμενε κάποιες επιπλέον μεταγραφές που δεν έκατσαν. Σταθερή αξία πάντως.

Έδρα Β: Αδειάζει η Νέα Σμύρνη, αλλά παραμένει παραδοσιακή έδρα.

Προσέξτε τους: Καθάριος και Μπλέτσας έχουν μεγάλη ευκαιρία να μας συστηθούν. Θα βρουν χώρο και χρόνο.

Ερωτηματικό: Ο Ρισβάνης πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του και τον Παναθηναϊκό πως κάποιοι έκαναν λάθος. Θα τα καταφέρει;

Πρόβλεψη Sport24. gr: Και ο Πανιώνιος θα παλέψει για την παραμονή. Δεν μπορεί να κάνει πολλές μεταγραφές τον Γενάρη.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Ισχύει ότι και για την ΑΕΚ. Μία καλή, ανταγωνιστή ομάδα. Έχει τα φόντα και έναν άνθρωπο (Άρνεσεν) που ξέρει τον τρόπο. Αν ο... τρελο-Τούντορ δέσει με την "τρέλα" στον ΠΑΟΚ, τότε θα δούμε ωραία πράγματα. Ίσως και από αυτά που δεν περιμένουμε για τόσο νωρίς.

Τέρμα Β: Ο Όλσεν βασικός γκολκίπερ, αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής την γκέλα την έχει στο αίμα του. Πίσω ο Γλύκος για κάλυψη.

Άμυνα Β: Εμπειρία και... τρία στόπερ. Έξυπνος ο Κροάτης καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας με βάθος. Βέβαια οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Στα άκρα είναι μία χαρά και μπορεί να ανέβει στο Β+.

Κέντρο Β+: Κάτσε και Τζιόλης συνθέτουν ένα εξαιρετικό κέντρο μεσοαμυντικά. Μεσοεπιθετικά ο Πέλκας δείχνει σούπερ στοιχεία. Και πάλι οι μεταγραφές θα δείξουν αν μπορεί να ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ ή να παραμείνει στα ίδια. Μέχρι στιγμής ρολάρει.

Επίθεση Α: Αποκάλυψη ο Μακ ως φορ ( Στο 8.00 να βγει πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ). Γρήγορος και με στοιχεία που λείπουν από τους υπόλοιπους. Στο σκοράρισμα δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ.

Πάγκος Β: Αρκετές λύσεις πλέον σε όλες τις γραμμές. Θα γίνει "σφαγή" στο κέντρο. Μένει να φανεί αν οι μεταγραφές θα δώσουν και ποιότητα (εκτός από ποσότητα).

Προπονητής Β: Τα πρώτα δείγματα του Τούντορ είναι καλά. Μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει σε στιγμές πίεσης.

Έδρα Α+: Τι να πούμε για την Τούμπα; Και αυτή από τις καλύτερες έδρας στην Ελλάδα.

Προσέξτε τους: Ο Άντονις ξέρει μπάλα. Αν δεν βγάλει τραυματισμούς θα κάνει την έκπληξη. Καλή περίπτωση και ο Σάμπο. Το μυρίζεται το γκολ. Τέλος ο Κάτσε είναι πλέον έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Πολύ παραπάνω από τα δικά μας σύνορα.

Ερωτηματικό: Και φέτος ο Κλάους. Ήταν άτυχος που τραυματίστηκε. Αυτή τη σεζόν όμως πρέπει να κάνει τη διαφορά γιατί και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Για τον Σάλπι επίσης θα είναι δύσκολα.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Θα μπει στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ δουλεύει αρκετά στη φυσική κατάσταση, οπότε τυχόν μεταγραφές που δεν βγουν, τουλάχιστον θα... τρέχουν. Τώρα αν είναι κοντά στην κορυφή μέχρι τον Δεκέμβριο, ο Σαββίδης μπορεί να παίξει τα ρέστα του τον Γενάρη.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Η λογική λέει παραμονή. Αλλά μπορεί να τερματίσει ψηλότερα. Μεταξύ 9-12 θέσης. Και φέτος δεν έκανε μεταγραφές παρότι έχασε παίκτες, αλλά πάντα βγάζει ταλεντάκια.

Τέρμα Β+: Ο Μάρκος Βελλίδης είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα. Ο Περιστερίδης έχει τις αδυναμίες του.

Άμυνα Β: Έφυγε μετά από 14 χρόνια ο αρχηγός Ντάσιος. Δεν αποκτήθηκε άλλος έμπειρος στη θέση του. Αν υπάρξουν τραυματισμοί δύσκολα τα πράγματα.

Κέντρο Β: Κι εδώ αποχώρησε ο Χαρίσης. Ο ΠΑΣ όμως έχει μία αξιοπρεπή μεσαία γραμμή. Και αμυντικά και δημιουργικά. Αν γίνει κανένα θαύμα και πεισθεί ο Λίλα να παραμείνει, αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Επίθεση Β+: Ο Μανιάς έμεινε, το ίδιο και ο Ίλιτς από κοντά και ο Τσάβες. Καλυμμένος ο ΠΑΣ στη γραμμή κρούσης.

Πάγκος Γ: Ελάχιστες οι λύσεις πρώτης γραμμής. Αν υπάρξουν τραυματισμοί ο Πετράκης θα δυσκολευτεί αρκετά. Με 1-2 μεταγραφές ακόμα τα πράγματα διορθώνονται.

Προπονητής Β+: Σούπερ σεζόν πέρσι ο Πετράκης. Αν τα καταφέρει και φέτος το ίδιο καλά θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές του.

Έδρα Β+: Ο κόσμος πάντα στο πλευρό της ομάδας και με όμορφη ατμόσφαιρα.

Προσέξτε τους: Ο Ναδάλες από πέρσι έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τα πιτσιρίκια που απέκτησε το καλοκαίρι.

Ερωτηματικό: Ο Νόε Ακόστα παρέμεινε, αλλά φέτος πρέπει να έχει μεγαλύτερο διάρκεια.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Θα παραμείνει στην κατηγορία ο ΠΑΣ. Έστω κι αν κινδυνεύσει κάποια στιγμή. Αν ρολάρει πάντως μην σας κάνει εντύπωση αν πλησιάσει επικίνδυνα την 5άδα ( δύσκολα να μπει).

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην Super League. Είναι μία δικαίωση για τη δουλειά που γίνεται. Φέτος στον Πλατανιά λένε πως θέλουν το κάτι παραπάνω. Και όταν λέμε παραπάνω, εννοούμε άνετη παραμονή. Και μπορεί να συμβεί.

Τέρμα Β: Ολιμπά και Σωτηρίου είναι δυο δοκιμασμένες λύσεις. Σταθερός εδώ ο Πλατανιάς.

Άμυνα Β: Κράτησε τον περσινό κορμό. Μπανανά, Ιτουά, Κουλιμπαλί κτλπ. ίσως η καλύτερη γραμμή της ομάδας.

Κέντρο Β: Ο Ντίνας θα δώσει γκολ και γρηγοράδα. Κάτι που έλειψε πέρσι. Ίσως χρειαστεί κάτι πιο δημιουργικό στα χαφ.

Επίθεση Γ+: Περιμένουν πολλά από τους Μιλούνοβιτς, Γκόμες στον Πλατανιά. Έγινε προσπάθεια για το μεγάλο όνομα, αλλά δεν έκατσε.

Πάγκος Β: Υπάρχουν λύσεις σε περίπτωση που βγουν τραυματισμοί. Με παίκτες αρκετά έμπειρους.

Προπονητή Β: Ο Γιώργος Παράσχος είναι παλιά καραβάνα και ξέρει καλά πως να κουμαντάρει το καράβι.

Έδρα Β: Από τις πιο συμπαθητικές έδρες. Γεμίζει και όταν ο καιρός είναι ανοιχτός κερνάνε και σταφυλάκι!

Προσέξτε τους: Περιμένουμε καλή χρονιά από τον Τσουράκη. Απαντήσεις από τον Ντίνα και ποιότητα από τον Ανγκούλο.

Ερωτηματικό: Γουνδουλάκης και Μενδρινός δεν έχουν δώσει αυτά που περίμεναν στον Πλατανιά. Αν ανεβάσουν στροφές, ανεβαίνει επίπεδο όλη η ομάδα.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Έστω κι αν κινδυνεύσει κάποια στιγμή, ο Πλατανιάς θα παραμείνει στην κατηγορία. Έχει καλή άμυνα και με την προσθήκη ενός ακόμα φορ, μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Superleague 2015-2016 by Sport24.gr

Στόχος: Η καλύτερη μεταγραφή ήταν η ανανέωση του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος έδειξε καλά στοιχεία, αλλά θα ήθελε έναν ακόμα δημιουργικό μέσο για να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Στόχος η όμορφη μπάλα.

Τέρμα Β: Τσέναμο και Ζαρόπουλος δεν θα έχουν πρόβλημα. Ο πρώτος έμπειρος, ο δεύτερος καλός για εναλλακτική λύση.

Άμυνα Γ+: Θέλει έναν γρήγορο παίκτη στην άμυνα η Ξάνθη. Εμπειρία υπάρχει πάντως. Αν "εξαφανιστεί" ο Μπέρτος θα υπάρχει πρόβλημα. Μία καλή μεταγραφή λοιπόν και πάει στο Β.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα της Super League στον stoiximan

Κέντρο Β: Ανεβασμένος ο Βασιλακάκης, σταθεροί Λουσέρο, Παπαστεργιανός. Από τον Ερέα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ρίσκο οι μεταγραφές.

Επίθεση Β+: Με Καπετάνο, Σολτάνι, Ράνο δεν έχει πρόβλημα στο γκολ. Αρκεί η μπάλα να φτάνει στην περιοχή.

Πάγκος Β: Λίγες, αλλά καλές λύσεις. Στα χαφ ίσως να χρειαζόταν ένας ακόμα παίκτης με δημιουργικά στοιχεία.

Προπονητής Β+: Τα είπαμε και στην αρχή. Ο Λουτσέσκου στην πρώτη του σεζόν ήταν από τους καλύτερους προπονητές στο πρωτάθλημα.

Έδρα Β: Μικρή έδρα, αλλά γεμίζει τις περισσότερες φορές.

Προσέξτε τους: Θα πάρει ευκαιρίες ο Ράνος. Τον περιμένει ο Πανόπουλος. Ευκαιρίες θα πάρει και ο Πασχαλάκης.

Ερωτηματικό: Ντιμίτροφ και Έλτον (ειδικότερα ο δεύτερος) είναι παίκτες από τους οποίους περιμένει πολλά ο Λουτσέσκου. Ίσως περισσότερα απ όσα πρέπει.

Πρόβλεψη Sport24.gr: Και λάθη να έχουν γίνει στο μεταγραφικό σχεδιασμό, τον Γενάρη με 1-2 προσθήκες μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση. Στη μέση της βαθμολογίας λοιπόν. Και ίσως πιο κάτω.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ