STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League με... Τσίπρα!

Super League με... Τσίπρα!

Ροντέο θύμισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την Τρίτη (24/2). Το Sport24.gr σάς θυμίζει όλο το story που προκάλεσε εντάσεις και έφτασε να είναι θέμα συζήτησης στην Κυβέρνηση.

Προπηλακισμοί, αντεγκλήσεις, ύβρεις, απειλές, μηνυτήριες αναφορές και άλλες πολλές "ομορφιές", συνέθεσαν το σκηνικό έντασης στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, που κάνουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σκέφτεται την αναστολή του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τα γεγονότα:

''Πολεμικό'' το Δ.Σ.

17:10 Επεισοδιακό το διοικητικό συμβούλιο της Superleague την Τρίτη (24/2), κατά το οποίο έγινε περιστατικό χειροδικίας στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Φώτης Κωστούλας αποχώρησε με βρεγμένο σακάκι.

Αλαφούζος: "Με έβρεξε ο Μαρινάκης"

17:24 Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League μίλησε για τραμπουκισμούς μέσα στην αίθουσα.

Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο"

17:43 Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αποφασισμένοι να αφήσουν να περάσει έτσι τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Super League.

Μαχλάς: ''Εμείς τους ξεσηκώνουμε''

17:57 Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς υποστήριξε μετά το ΔΣ της Superleague ότι είχε συμφωνήσει να μην κατέβει στο Ηράκλειο ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στήριξη από Ερασιτέχνη

18:16 Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην ΠΑΕ, μετά τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Super League.

Μποροβήλος: "Εγώ το διέκοψα"

18:21 Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος υποστήριξε ότι ο ίδιος πήρε την απόφαση να διακοπεί το συμβούλιο λόγω της έντασης που υπήρξε.

Προκλήσεις - ένταση

18:24 Ένταση προκλήθηκε στο ΔΣ της Super League μετά την προκλητική συμπεριφορά των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού.

Επικοί διάλογοι Μαρινάκη - Αλαφούζου

19:21 Οι διάλογοι ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Μαχλά και Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέβασαν τους τόνους στην Super League προς το τέλος της συνεδρίασης.

Στη ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος

19:42 Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, πήγε στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις μηνύσεις εις βάρος των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο Τσίπρας αποφασίζει

20:11 Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποφασίζει μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή.

Μαχλάς: "Ποιος μιλάει για εξυγίανση!"

21:57 Ο Νίκος Μαχλάς φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και το Sport24 Magazino και αναφέρθηκε στο επεισοδιακό ΔΣ της Λίγκας, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Όχι αναστολή, αλλά εφαρμογή

22:45 Ο Γιάννης Φιλέρης θεωρεί ότι η λύση της αναστολής δεν προσφέρει κάτι καινούργιο. Το επαναστατικό για την κυβέρνηση θα είναι η ... εφαρμογή των κανονισμών, που προβλέπουν τα πάντα. Εφαρμογή για όλους και κατά γράμμα

Επίθεση στον ΠΑΟ για ''φοροδιαφυγή 3,5 εκατ. ευρώ''

22:44 Υπόμνημα με το οποίο ζητάει να εξεταστεί το αίτημα για το σύννομο των εισιτηρίων που εκδίδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ο ΟΦΗ, που καταγγέλλει τους ''πράσινους'' για φοροδιαφυγή ύψους 3.5 εκατ. ευρώ

Οι καταγγελίες του Αλαφούζου μετά το ΔΣ της Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ