STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League K-15: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι του Ολυμπιακού και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ-15 της Super League. Στο 28' ο Αλτιντζής είχε ανοίξει το σκορ για τον "Δικέφαλο", με τον Τόλιο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για τους Πειραιώτες.

Στο ΑΕΛ FC Arena φιλοξενήθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος υποδομών της Super League K-15, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ (τυπικά γηπεδούχος) και τον Ολυμπιακό για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο "Δικέφαλος" ισοφάρισε τους Πειραιώτες στις κατακτήσεις, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι μετά από συνολικά 14 εκτελέσεις, με ήρωα τον Μπαλωμένο που απέκρουσε το χτύπημα του Τόλιου πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena

Διαιτητής: Βάιος Τσιτσανούδης (ΕΠΣ Λάρισας)

Βοηθοί: Απόστολος Καρακώστας (ΕΠΣ Λάρισας), Κωνσταντίνος Στάικος (ΕΠΣ Λάρισας)

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης (52' Τσοκούρογλου), Κιουρτσίδης, Καλτσίδης, Αβεντισιάν (81' Καλαϊτζής), Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σαπουντζής (66' Τσεμερτζόγλου), Τσέλιος (84' Γκορτεζιάνι), Γρόσδης (75' Θεοδωρίδης), Αλτιντζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παπακωστούλης): Καραργύρης, Τζόρβας (58' Αρσενίδης), Τσάβος, Κεραμίδας (75' Παπαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος (55' Τιμολέων), Γούλας, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος (52' Ντότης), Παπαδόπουλος, Σουρλής, Νικόλης (44' Τόλιος).

Γκολ: 28' Αλτιντζής / 82' Τόλιος

Κάρτες: 30' Παναγιώτου, 72' Καραμπέρης, 77' Γρόσδης, 81' Αβεντισιάν) / -

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Αλτιντζή σε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας (45%-55%) στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στην περιοχή του καλά οργανωμένου ανασταλτικά "Δικεφάλου".

Οι Πειραιώτες αύξησαν την πίεση τους στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν κι άλλο την κατοχή μπάλας (65%) και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Σε εκτέλεση φάουλ του Ντότη, ο Τόλιος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε την έξοδο του Μπαλωμένου και έκανε το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στην διαδικασία των πέναλτι, οι πρώτες 13 εκτελέσεις ήταν όλες εύστοχες, ωστόσο ο Τόλιος, ήρωας της κανονικής διάρκειας για τον Ολυμπιακό, νικήθηκε από τον Μπαλωμένο, που με την απόκρουση του χάρισε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διαδικασία των πέναλτι:

1-0 (ΠΑΟΚ) Καραμπέρης

1-1 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Γούλας

2-1 (ΠΑΟΚ) Παναγιώτου

2-2 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Σουρλής

3-2 (ΠΑΟΚ) Αλτιντζής

3-3 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Αρσενίδης

4-3 (ΠΑΟΚ) Καλαϊτζής)

4-4 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Τιμολέων

5-4 (ΠΑΟΚ) Θεοδωρίδης

5-5 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Ντότης

6-5 (ΠΑΟΚ) Καλτσίδης

6-6 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Ασλανίδης

7-6 (ΠΑΟΚ) Γκορτεζιάνι

7-6 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Ο Μπαλωμένος απέκρουσε το χτύπημα του Τόλιου

Super League K-15: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ"

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, κ. Ζαζόπουλου:

"Όλοι όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο δεν θα γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μπορούμε όμως να έχουμε καλύτερους φιλάθλους, προπονητές, δημοσιογράφους και να έχουμε λιγότερο φανατισμό. Τα παιδιά δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, ίσα-ίσα που θα είναι συμπαίκτες στις εθνικές ομάδες.Είδατε ότι με πάθος κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος αλλά μόλις τελειώνει το παιχνίδι αυτή είναι η εικόνα που έχουν τα παιδιά.

Ο 15χρονος δεν έρχεται εδώ για να χάσει. Οπότε είναι ένα μικρό σοκ για αυτόν. Δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι θα πάμε στον τελικό και θα χάσουμε. Καλά είναι που είμαστε χαρούμενοι και πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά ότι ο δρόμος είναι μακρύς".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Υποδειγματική η συμπεριφορά των νεαρών παικτών των ομάδων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του τελικού

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΗΣ: "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, κ. Παπακωστούλη:

"Το τελευταίο που μένει είναι ποιος θα ήταν πρωταθλητής. Σε αυτή την ηλικία σημαντικό είναι να έχουμε να κάνουμε με παιδιά που θα ήταν άψογοι χαρακτήρες για να προβάλουμε και την ευγενή άμιλλα. Μας μένει φυσικά μια πίκρα από το σημερινό αποτέλεσμα καθώς μέχρι τώρα είχαμε καλύτερη εικόνα απ' ότι δείξαμε σήμερα.

Σε όλο το ματς είχαμε καλύτερη εικόνα, δεχτήκαμε κάποιες φάσεις γιατί ανεβήκαμε ψηλά αλλά μας μένει η πίκρα. Θέλουμε να είναι άψογοι χαρακτήρες, να είναι αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και τίποτα άλλο".

Η ιστορία των τελικών Super League K-15:

  • Αγωνιστική Περίοδος 2013-2014: Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 1 (Ξενιτίδης Γεώργιος)
  • Αγωνιστική Περίοδος 2014-2015: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1 (Δούμτσης Γεώργιος)
  • Αγωνιστική Περίοδος 2015-2016: Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 2 (Γεωργαντής Αλέξανδρος, Bullari Emiljano)
  • Αγωνιστική Περίοδος 2016-2017: Π.Α.Ο.Κ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (28' Αλτιντζής - 82' Τόλιος) & 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ