STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στυλιαράς: "Δεν υπέδειξα τίποτα στον Κομίνη για ακύρωση του γκολ του Βαρέλα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο τέταρτος διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα, Δημήτρης Στυλιαράς, υποστήριξε ότι ουδέποτε επηρέασε τον Γιώργο Κομίνη στην ακύρωση του γκολ.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή, "Δίκη", έκανε ο Δημήτρης Στυλιάρας. Ο τέταρτος διαιτητής του επεισοδιακού ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τη Super League της σεζόν που τελείωσε, υποστήριξε ότι δεν υπέδειξε τίποτα στον διαιτητή, Γιώργο Κομίνη για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ από τον Φερνάντο Βαρέλα.

"Ζήτησα να κάνω την παρέμβαση αυτή γιατί γνωρίζω τον αγώνα που κάνετε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την στιγμή αιωρείται στη φίλαθλη γνώμη ότι εγώ υπέδειξα στον κ.Κομίνη για τη φάση του γκολ του Βαρέλα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να μάθουν όλοι τι έγινε στη φάση αυτή. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Στυλιάρας εκτελούσε χρέη τέταρτου διαιτητή και ήμουν στα 70 μέτρα από τη φάση.

Ήρθε η ώρα ν' αποκατασταθεί η αλήθεια, για να μάθει η φίλαθλη κοινή γνώμη την αλήθεια. Πολλά ΜΜΕ λανθασμένα τον τελευταίο καιρό έβλεπα ν' αναφέρουν ψευδώς ότι το γκολ ακυρώθηκε με δική μου παρέμβαση.

Έχω να δηλώσω ότι ουδέποτε συμμετείχα σε μία φάση, η οποία έλαβε χώρα 70 μέτρα μακριά από μένα και την οποία ακόμη και οι αρμόδιοι δεν έχουν αποφανθεί. Δεν είναι στα καθήκοντά μου να εκφέρω άποψη, ακόμη κι αν μου ζητηθεί για μια φάση που είναι οφσάιντ.

Υπάρχουν δύο βίντεο από τη συνδρομητική τηλεόραση με τον παράγοντα της ΑΕΚ, κ. Λυμπερόπουλου που έρχεται προς τα μένα κι όταν με ρωτάει, εγώ να του απαντώ: "Τι να σου πω εγώ από τα 70 μέτρα ρε Νίκο;".

Στο επόμενο βίντεο έρχονται ο κ.Πέλκας και ο κ.Μίχελ να με ρωτάνε και να τους απαντώ: "Από εδώ που είμαι, τι μπορώ να δω εγώ κύριε Πέλκα και κύριε Μίχελ;" Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι δεν υπέδειξα εγώ τίποτα για τη φάση.

Προκαλώ όποιον μπορεί να αποδείξει ότι εγώ ακύρωσα το γκολ του Βαρέλα, να το κάνει. Είχα το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη των λαθών που έκανα. Θα το έκανα και τώρα εάν είχα συμμετοχή. Ούτε στα αποδυτήρια είπα κάτι στον κ.Κομίνη για τη φάση. Αρμόδιοι για τη φάση βάσει των κανονισμών ήταν ο διαιτητής με τον δεύτερος βοηθό", υποστήριξε ο Δημήτρης Στυλιαράς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ