STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στράτος: "Να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας"

Στράτος: "Να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας"
Στράτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Στράτος μετά τη συνάντηση της Super League με τον Σταύρο Κοντονή, δήλωσε πως τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή του πρωταθλήματος έχουν επιλυθεί.

Μετά το τέλος της συνάντησης μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους εκπροσώπους της Super League ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Γιώργος Στράτος, μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας της λίγκας τόνισε πως τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν την αναστολή του πρωταθλήματος έχουν λυθεί, με τον κ. Κοντονή βέβαια να τονίζει πως όλοι εργάζονται στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλω να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κ. Κοντονή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη συνάντηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έγινε μια παραγωγική και γόνιμη συζήτηση. Μετά τη συζήτηση που είχαμε, μας ενημέρωσε ότι τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή πρωταθλήματος έχουν ήδη επιλυθεί.

Επίσης, μας ενημέρωσε για σχετικό έγγραφο της αντιπροσωπείας FIFA - UEFA προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη ότι είναι διατεθειμένη να επανέλθει άμεσα στην Αθήνα, ώστε να γίνει η ματαιωθείσα συνάντηση για τη βελτίωση της διαιτησίας και την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου.

Θα ενημερώσουμε άμεσα την ΕΠΟ την επιθυμία για την άμεση επάνοδο της UEFA και FIFA στο τραπέζι των συζητήσεων για την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Ελπίζουμε η βάσιμη αισιοδοξία μας να γίνει πραγματικότητα".

Για το αν θα έχουμε σέντρα σε περίπτωση που δεν γίνει η συνάντηση με την διαιτησία, είπε: "Δεν συνδέονται τα δύο γεγονότα" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ