Στράτος: "Καταδικάζω οποιαδήποτε ενέργεια αναλόγου ύφους έχει γίνει στο παρελθόν"

Στράτος: "Καταδικάζω οποιαδήποτε ενέργεια αναλόγου ύφους έχει γίνει στο παρελθόν"

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, εξέφρασε χθες (26/10) τη θλίψη του για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σήμερα (27/10) έσπευσε να κάνει διευκρινιστική δήλωση που καταδικάζει κάθε ανάλογο περιστατικό.

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, με γραπτή του δήλωση χθες (26/10) εξέφρασε την αηδία, τη θλίψη και την οργή του για το πανό που αναρτήθηκε κατά του Ιβάν Σαββίδη στο "Γ. Καραϊσκάκης", καταδίκασε το συμβάν και κάλεσε "όσους διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο,τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας".

Ο ίδιος σήμερα (27/10) έσπευσε να κάνει διευκρινιστική δήλωση, τονίζοντας πως καταδικάζει κάθε ανάλογο περιστατικό που έχει συμβεί στο παρελθόν ή θα γίνει στο μέλλον κατά οιουδήποτε μέλους του Συνεταιρισμού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Προς άρση κάθε παρερμηνείας, σχετικά με τη δήλωσή μου της 26ης/10/2017 θέλω να επαναλάβω το αυτονόητο ότι προφανώς αυτή αφορά και καταδικάζει με τον ίδιο κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε ενέργεια αναλόγου ύφους, ήθους και περιεχομένου έχει γίνει οπουδήποτε, από οποιονδήποτε, κατά οιουδήποτε μέλους του Συνεταιρισμού μας, στο παρελθόν, ανεξαρτήτως αν αυτό συμπίπτει με τη θητεία μου στην Προεδρία, και θα γίνει και στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΤΡΑΤΟΥ

Πρόεδρος Super League για πανό κατά Σαββίδη: "Εμετός, αηδία, θλίψη"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24