STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στράτος: "Η συνάντηση με τον Υφυπουργό αποτελεί δικαίωση δεκαετιών"

Στράτος: "Η συνάντηση με τον Υφυπουργό αποτελεί δικαίωση δεκαετιών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος τόνισε πως η παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο ΔΣ του συνεταιρισμού αποτελεί δικαίωση δεκαετιών, ενώ υποστήριξε πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί λύση με το χορηγό του πρωταθλήματος.

Το σημερινό (27/09) ΔΣ της Super League πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος κατά την αποχώρησή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα άκουσε, ενώ προανήγγειλε παράταση στη χορήγηση της Κάρτας Φιλάθλου.

Απ' την πλευρά του, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος τόνισε πως η παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο ΔΣ του συνεταιρισμού αποτελεί δικαίωση δεκαετιών, ενώ υποστήριξε πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί λύση με το χορηγό του πρωταθλήματος.

"Η Super League και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέλει να συζητάει με την πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανα ώστε να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που υπάρχουν για να βελτιώσουμε το παιχνίδι και τη χώρα μας. Είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να διορθωθεί. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Η συνάντηση με τον Υπουργό αποτελεί δικαίωση δεκαετιών για τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Ήταν πάγιο αίτημα ένα ποσοστό χρημάτων από τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνεται στο ποδόσφαιρο. Ο Κοντονής μας διαβεβαίωσε πως είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης. Για να παίρνουν άδεια οι στοιχηματικές εταιρείες, πλέον, θα πρέπει να δίνουν στις ομάδες ένα ποσοστό".

Για την κάρτα φιλάθλου: "Έγινε μια παραγωγική συζήτηση με το σύνολο των μελών και στο θέμα της κάρτας φιλάθλου. Κατατέθηκε ο προβληματισμός όλων των ομάδων".

Για το χορηγό του πρωταθλήματος: "Όχι ακόμα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοντονής: "Πρέπει να δοθεί μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου"
"Βόμβες" Κούγια για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη στο Δ.Σ. της Λίγκας
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ