STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον αέρα το πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Πολύ πιθανή είναι η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η συνεπαγόμενη διακοπή του για 20 ημέρες, προκειμένου Κυβέρνηση, UEFA, ΕΠΟ, Super League να σταθμίσουν την κατάσταση που εχει προκύψει.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε λόγο στη δήλωσή του για " Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους", για "φαινόμενα που απαιτούν γενναίες αποφάσεις" και για "προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα".

Ο επίλογός του δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας: " Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις".

Και η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα! Από σήμερα (Δευτέρα 12/3) αναμένεται να ανοίξει κύκλος συζητήσεων μεταξύ UEFA, κυβέρνησης, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας. Η διακοπή του πρωταθλήματος για μια εβδομάδα, η οποία ουσιαστικά θα δώσει "περιθώριο" τριών εβδομάδων μέχρι την επόμενη αγωνιστική λόγω του φιλικού αγώνα Ελλάδα - Ελβετία στις 23/3, είναι πάρα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Τι θα συμβεί σ' αυτές τις 20 ημέρες αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί. Ομως σίγουρα οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα αρμόδια στελέχη της UEFA σκέφτονται πολλά. Ποια θα είναι η επιλογή τους, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κομίνης μέτρησε το γκολ του Βαρέλα
Εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο, ζητούσε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν
Στον αέρα το πρωτάθλημα
Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Σαββίδη για οπλοφορία
ΑΕΚ: "Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε"
Video: Το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στο 90'
Ο κανονισμός της IFAB για το οφσάιντ της Τούμπας
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ