STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κανονικά το ΠΑΣ - Λεβαδειακός

Κανονικά το ΠΑΣ - Λεβαδειακός

Μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Μπαλόκας υποστήριξε ότι δεν προκύπτει περίπτωση αναβολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) η περιοχή της Ηπείρου "χτυπήθηκε" από σεισμό 5,2 ρίχτερ και η μετασεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται με ένταση και το πρωί της Κυριακής (16/10).

Γεγονός που έφερε στο προσκήνιο μια φημολογία, που ήθελε εξαιρετικά αμφίβολη την διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:15, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ωστόσο μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Μπαλόκας υποστήριξε πως δεν προκύπτει περίπτωση αναβολής της αναμέτρησης.

Στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα και μόνο κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μπορεί να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: « Ήταν μία δύσκολη νύχτα, μία εμπειρία πρωτόγνωρη. Υπήρχαν επαναλαμβανόμενοι σεισμοί μεγάλης έντασης. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γινόταν την κατάσταση για να να ξεκουραστούν οι παίκτες όσο περισσότερο γίνεται. Ελπίζουμε ότι πέρασε και συνεχίζουμε κανονικά.

Γύρω στις 11 έγινε ένας ισχυρός σεισμός, όπως και στις 4 τα χαράματα. Δεν υπάρχει μέτρο σε αυτά. Πως να αντιμετωπίσεις το σεισμό; Υπάρχει φόβος και απλά προσπαθείς να το διαχειριστείς. Θέλαμε να μείνουν όλοι ψύχραιμοι και προσπαθήσαμε να καθησυχάσουμε τους παίκτες ειδικά τους ξένους. Όλοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η σύσκεψη έγινε και το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής».

Θυμίζουμε επίσης ότι τα μέλη της αποστολής του Λεβαδειακού έμειναν άυπνα το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας του σεισμού, περνώντας τη νύχτα έξω από το ξενοδοχείο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ