STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον "αέρα" οι εκλογές της ΕΠΟ

Στον "αέρα" οι εκλογές της ΕΠΟ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ ζητούν δύο παρατάξεις μέσω προσφυγής που κατέθεσαν την Τετάρτη (05/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε παράταξη, της οποίας ηγείται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος κι άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ζητούν την ακύρωση των εκλογών που έχουν προκηρυχθεί για τις 26 Οκτωβρίου και τον διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Το διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής ζητάει και η αντιπολίτευση με προσφυγή που καταθέτει κι αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου. Και οι δύο, στο σκεπτικό τους, τονίζουν ότι η θητεία της διοίκησης Τζαννόπουλου λήγει σήμερα (05/10) που συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια απ' τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου του 2012. Η ΕΠΟ πάντως τονίζει ότι η θητεία λήγει στο τέλος του Οκτώβρη και μέχρι τότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι δύο παρατάξεις προτείνουν διαφορετική λίστα ατόμων για τη διοίκηση της ΕΠΟ, εφόσον γίνει δεκτή η προσφυγή τους απ' το Διαιτητικό Δικαστήριο. Η δε παράταξη του Βίκτωρα Μητρόπουλου ζητάει την ακύρωση των εκλογών επειδή αυτές, όπως υποστηρίζει, πρέπει να γίνουν με βάση το νόμο κι όχι το καταστατικό της ΕΠΟ.

Τα ονόματα που προτείνει η παράταξη Μητρόπουλου είναι παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου, όπως οι Αντώνης Αντωνιάδης, Νίκος Μαχλάς, Αριστείδης Καμάρας και οι Βαλαώρας, Σκαρτάδος, Τουτζιάρης, καθώς και δικηγόροι, πρώην αθλητικοί δικαστές, αλλά και οι εν ενεργεία παράγοντες του ποδοσφαίρου Αλέξης Δέδες (εκπρόσωπος ΑΕΚ), Δημήτρης Αγραφιώτης (αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού), Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League), και Στέλιος Σφακιανάκης (πρόεδρος Football League).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα εμπλοκή με τις εκλογές της ΕΠΟ;
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ