STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο ψάξιμο για χορηγό

Στο ψάξιμο για χορηγό

Το ραντεβού με την εταιρία που είχε ο Γιώργος Μποροβήλος δεν έγινε ποτέ και στην Λίγκα στρέφονται στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Ο Γιώργος Μποροβήλος έχει εξουσιοδοτηθεί και ψάχνει για χορηγό, οι προσπάθειες του όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποτέλεσμα καθώς το πρωτάθλημα έχει απαξιωθεί και δεν είναι ελκυστικό.

Ο πρόεδρος της Λίγκας δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Μπέλφαστ αφού είχε προγραμματισμένο ραντεβού με την εταιρία, για την οποία έγινε λόγος στο πρόσφατο συμβούλιο του συνεταιρισμού, αλλά η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Στην Αστροναυτών σκέφτονται πλέον να χτυπήσουν την πόρτα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε αναζήτηση χορηγίας που θα αποφέρει στο ταμείο τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι το μίνιμουμ ποσό που απαιτείται για να μην βάλουν οι "16" ΠΑΕ (και άλλο) το χέρι στην τσέπη για τα έξοδα του συνεταιρισμού.

Η αρχή άλλωστε, έγινε ήδη με την απόφαση να αναλάβουν οι ομάδες τα έξοδα συντήρησης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων. Κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει 50.000 - 60.000 ευρώ και ήδη επικρατεί προβληματισμός για το κατά πόσο οι μικρομεσαίες ομάδες θα βρουν τα χρήματα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ