STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο μηδέν ΠΑΟΚ και Πλατανιάς στο πρωτάθλημα Κ-20

Στο μηδέν ΠΑΟΚ και Πλατανιάς στο πρωτάθλημα Κ-20

Οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα στον αγώνα με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα Κ-20, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

ΠΑΟΚ και Πλατανιάς ολοκλήρωσαν το μεταξύ τους παιχνίδι χωρίς τέρματα, με τον Δικέφαλο του βορρά να αποτυγχάνει να μειώσει κι’ άλλο την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό (μετά τη νίκη του στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αθήνα) και τον Πλατανιά να μένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, με τους Σιαμπάνη, Παπαθανασίου, Μελετίδη, Κραγιόπουλος και Σταθόπουλος να είναι μερικά από τα “νέα” πρόσωπα.

Ο δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή επηρέασε το παιχνίδι, με τις φάσεις να είναι μετρημένες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, με διπλή αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο 78’ και στο 85’ με τους Δοδοντσάκη και Χατζηστραβό, ενώ ο Πλατανιάς στο 89’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς, με τον Σιαμπάνη να κάνει σπουδαία επέμβαση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ