STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο 1-1 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Στο 1-1 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ, Παναιτωλικός, Μύγας, Λίλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε τη Μεγάλη Τρίτη (26/4) στο Αγρίνιο. Πάουλο (αυτογκόλ, 25') και Ρουσκουσέδα (70') τα γκολ της αναμέτρησης.

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικού του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 25’ από σέντρα του Νικολιά, ο Πάουλο στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κυριακίδη δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 70’, όταν ο Ρουσκουσέδα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και από το σώμα του Περιστερίδη κατέληξε στα δίχτυα. Πριν από την έναρξη του ματς βραβεύτηκε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης, που αναδείχτηκε MVP της χρονιάς στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (66’ Κόρσιενς), Κούσας, Χαντάκιας (63’ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (46’ Κέβιν), Παπάζογλου (46’ Μάκος), Πάουλο (63’ Ρουσκουσέδα), Βασιλούδης (88’ Ζαρκάδας), Μουνιός (λ.τ. 41’ Φερέιρα), Ουάρντα (87’ Κωνσταντινόπουλος), Μαρκόβσκι (46’ Κάπελ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης (60’ Περιστερίδης), Κούτρης, Στρούνα (46’ Ηλιάδης), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας (63’ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (46’ Καρανίκας), Νικολιάς (46’ Λίλα), Κοζορώνης (60’ Ιωάννου), Γιάκος (63’ Μασούρας), Ίλιτς (46’ Μανιάς).

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ