STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο 0-0 ΑΕΛ και Ατρόμητος, φωνάζουν οι Περιστεριώτες

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από ένα βαθμό πήραν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο "AEL FC Arena", καθώς έμειναν στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Για γκολ του Ρισβάνη στο 85', που δεν μέτρησε, διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

Σε έναν αγώνα με λίγες -αλλά καλές- ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ΑΕΛ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι σωστά διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό γκολ στο 85ο λεπτό, όταν ο Ρισβάνης σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε μέσα από τη γραμμή της εστίας του Μπόζοβιτς.

Έτσι, οι Περιστεριώτες έφτασαν τις τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ η ουραγός ΑΕΛ πήρε το δεύτερό της βαθμό στη φετινή Super League Σουρωτή.

Μπόζοβιτς και βοηθός είπαν "όχι" στον Ατρόμητο

Γήπεδο: AEL FC Arena

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Πάτρας (Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Μπάμπιτς (46' Κρίζμαν), Λεοζίνιο (74' Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (74' Περόνε)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς (76' Βασιλακάκης), Ουάρντα, Ουμπίδες, Ντιγκινί, Μανούσος (75' Ντάουντα)

Γκολ: -

Κίτρινες Κάρτες: Λαγός, Γκόλιας, Ναβάρο / Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του ο Τζάκι Ματάισεν, με τον Ναζλίδη στην κορυφή της επίθεσης και τους Μπάμπιτς, Ντέλετιτς και Λεοζίνιο ακριβώς από πίσω του. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Φατιόν και Λαγός, ενώ την τετράδα της άμυνας, μπροστά από τον Μπόζοβιτς, συνέθεσαν οι Ρέντζας, Γκόλιας, Φάρκας και Γουάλας.

Στο 0-0 ΑΕΛ και Ατρόμητος, φωνάζουν οι Περιστεριώτες

Το ίδιο σύστημα χρησιμοποίησε και ο Νταμίρ Κάναντι για τον Ατρόμητο, αφού είχε τον Γιαννιώτη στο τέρμα, ελληνική τετράδα στην άμυνα με τους Κιβρακίδη, Χατζηισαΐα, Ρισβάνη και Γιαννούλη, "κόφτες" τους Μάντσον και Μπουσούλατζιτς, ενώ στο επιθετικό κομμάτι, οι Ουάρντα, Ουμπίδες και Ντιγκινί συνέθεσαν την τριάδα πίσω από τον Μανούσο.

Στο 0-0 ΑΕΛ και Ατρόμητος, φωνάζουν οι Περιστεριώτες

Αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν από νωρίς ένα γκολ, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League Σουρωτή. Μόλις στο 3ο λεπτό απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Λεοζίνιο, αλλά η συνέχεια άνηκε κατά κύριο λόγο στους Περιστεριώτες, που είχαν τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα λεπτό (6'-7'), οι Ουμπίδες, Μανούσος και Ντιγκινί δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπόζοβιτς, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο φινάλε και πάλι από τον Ντιγκινί, ο οποίος νικήθηκε από τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ματάισεν πέρασε στον αγώνα τον Κρίζμαν αντί του Μπάμπιτς και λίγο έλειψε να τον δικαιώσει ο Κροάτης, που δευτερόλεπτα μετά έχασε την πιο αξιόλογη ευκαιρία της ΑΕΛ, με τον Γιαννιώτη να του λέει "όχι".

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ωστόσο, ακολούθησε ένα στείρο 20άλεπτο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ουάρντα είχε για τους φιλοξενούμενους ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ στο 65', ενώ δέκα λεπτά αργότερα, η κίνηση του Κάναντι να βάλει στον αγώνα τους Ντάουντα και Βασιλακάκη, παραλίγο να αποφέρει γκολ για τον Ατρόμητο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν με το που μπήκαν στο ματς, αλλά ο Έλληνας μέσος είδε το σουτ του να μπλοκάρεται από τον Μπόζοβιτς.

Από το 77ο λεπτό και μετά, μόλις τρία λεπτά αφού ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο Ματάισεν, η ΑΕΛ αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες τον αγώνα, αφού ο Γκόλιας αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο. Έτσι, ο Ατρόμητος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 85' έφτασε στο γκολ, το οποίο όμως δεν μέτρησε. Από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίδες, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε ολόκληρη μέσα από τη γραμμή της εστίας, κάτι που δεν είδαν ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, ούτε και ο δεύτερος βοηθός, Πέτρος Πάτρας.

Στα λίγα λεπτά που απέμεναν δεν σημειώθηκε κάποια άλλη σημαντική στιγμή για τις δύο ομάδες, που έμειναν στο 0-0.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η κεφαλιά-γκολ του Ρισβάνη στο 85' πιθανότατα θα χάριζε τη νίκη στον Ατρόμητο, αλλά ο διαιτητής και ο βοηθός του δεν είδαν καλά τη φάση και στέρησαν από τους Περιστεριώτες το πρώτο τους "τρίποντο".

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Μάνταλος διαχειρίστηκε εξαιρετικά τον αγώνα μέχρι τη φάση του 85ου λεπτού και το γκολ του Ρισβάνη. Η αλήθεια είναι πως η φάση βαραίνει περισσότερο το βοηθό του, αφού από τη θέση που βρισκόταν, δεν ήταν εύκολο να το πάρει πάνω του. Ολόσωστη η απόφασή του στο 59' να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μπουσούλατζιτς, ο οποίος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα αντιπάλου.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μλάντεν Μπόζοβιτς ήταν υπερπολύτιμος για την ΑΕΛ, καθώς τη γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις από ένα γκολ. Ήταν από τους βασικότερους λόγους που οι "βυσσινί" πήραν το δεύτερο βαθμό τους στη φετινή Super League Σουρωτή.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Χαβιέρ Ουμπίδες ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι καλό δημιούργησαν επιθετικά οι Περιστεριώτες, προήλθε από τα πόδια του Αργεντίνου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η πολύ κακή εμφάνιση των επιθετικών των δύο ομάδων. Ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Γιώργος Μανούσος ήταν άφαντοι στον αγώνα και δεν προσέφεραν καθόλου βοήθεια στις ομάδες τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ