STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στις 22-23 Σεπτεμβρίου η 4η αγωνιστική

Στις 22-23 Σεπτεμβρίου η 4η αγωνιστική
Super League INTIME SPORTS

Η 4η αγωνιστική της Super League, που "πέφτει" πάνω στις εκλογές, μετατέθηκε για τις 22-23 Σεπτεμβρίου. Επανεξετάζεται το ποσοστό εμπορικότητας της ΑΕΚ, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, Τρίτη και Τετάρτη, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, την Παρασκευή (4/9). Λόγω των εκλογών η ΕΛ.ΑΣ. άναψε "κόκκινο" και δεν θέλει να γίνουν ματς ούτε την προηγούμενη ημέρα, ούτε την επομένη των εκλογών. Υπενθυμίζεται πως στην 4η αγωνιστική διεξάγεται και το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Σημειώνεται πως πριν από την 4η αγωνιστική είναι προγραμματισμένα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ την επομένη ο Αστέρας Τρίπολης παίζει στην έδρα του με τη Σπάρτα Πράγας και ο ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν με την Γκαμπάλα. Άρα οι αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα που ακολουθούν θα γίνουν σχεδόν μία εβδομάδα μετά. Ο Ολυμπιακός πάει στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Αστέρας φιλοξενεί τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα, στο περιθώριο του ΔΣ αποφασίστηκε να επανεξεταστεί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ποσοστό εμπορικότητας (θέλει περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα), κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αποδεκτό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Στο ΔΣ της Παρασκευής (4/9) εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League, που έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 16.00

Βέροια - ΠΑΟΚ 18.15

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 20.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 16.00

Ατρόμητος - Ξάνθη 18.15

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 18.15

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 20.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ηρακλής - Λεβαδειακός 19.30

Η ανακοίνωση της Super League

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η βελτιωμένη προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία κατατέθηκε σήμερα, κρίθηκε κατ’ αρχήν θετική στο οικονομικό της σκέλος, ωστόσο εκφράστηκαν επιφυλάξεις για ζητήματα αποκλειστικότητας, καθώς και για επιμέρους άλλα ζητήματα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα και υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, όπως η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα διεξαχθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 (Τρίτη και Τετάρτη).

4/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως επανεξεταστεί το ποσοστό εμπορικότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ