STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στις 18 Ιουλίου κληρώνει για πρωτάθλημα και μείωση ομάδων

Στις 18 Ιουλίου κληρώνει για πρωτάθλημα και μείωση ομάδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομάδων της Super League από τη σεζόν 2017-2018 θα αποφασιστεί στις 18 Ιουλίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Διοικητικό συμβούλιο έγινε την Τρίτη (5/7) στη Super League, στο οποίο πάρθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου τόσο η Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Super League (αφορά στο ενδεχόμενο μείωσης των ομάδων στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018) όσο και η κλήρωση του πρωταθλήματος για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, εντός της Λίγκας υπάρχουν ομάδες που δεν δέχονται να συζητήσουν το ενδεχόμενο μείωσης που ζητάει η NOVA και αν δεν αλλάξουν στάση, ο... πόλεμος με το συνδρομητικό δεν θα αποφευχθεί. Ακόμα, έγινε γνωστό ότι ανατέθηκε στις εταιρείες Deloitte και Price WaterhouseCoopers η εκπόνηση μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

Η ανακοίνωση: " Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και Price WaterhouseCoopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ».

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Super League στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού.

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ