STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός - Ολυμπιακός

Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η Super League ανακοίνωσε πως το Πανθρακικός - Ολυμπιακός για την 27η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί ημέρα Τετάρτη στις 15 Απριλίου (19:00).

Τον αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στην Κομοτηνή και της κακής κατάστασης στο χορτάρι στο ΔΑΚ, όρισε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωσή της, η Super League γνωστοποίησε πως ο αγώνας θα γίνει στις 15 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, ενώ η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. Μάλιστα, το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ίσχυε τότε η τιμωρία που είχε επιβάλει ο Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέχεια της από 06.03.2015 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κοντονή, αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της 27ης Αγωνιστικής, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ