STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στιλ και Ντάρμπισιρ για το αιώνιο ντέρμπι

Στιλ και Ντάρμπισιρ για το αιώνιο ντέρμπι
Στιλ και Ντάρμπισιρ

Λουκ Στιλ και Ματ Ντάρμπισιρ μίλησαν στο BBC για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και τις εμπειρίες τους από την Ελλάδα.

Την Κυριακή στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Οι δυο αιώνιοι νωρίτερα θα δώσουν τις μάχες τους στην Ευρώπη με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στο αιώνιο ντέρμπι.

Το BBC άφησε στην άκρη για λίγο τα ματς της UEFA δίνοντας κόκκινο και πράσινο χρώμα το πρωί της Τετάρτης. Στιλ και Ντάρμπισιρ μίλησαν στην αγγλική ιστοσελίδα και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη χώρα μας.

"Το ντεμπούτο μου έγινε απέναντι σε μία ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου, η οποία έχει έδρα μακριά από την Αθήνα", είπε αρχικά ο Στιλ και συνέχισε: "Το κλίμα ήταν εχθρικό, υπήρχαν πολλές φωτοβολίδες. Στην αρχή τρόμαξα όταν μία έπεσε κοντά μου, όμως στη συνέχεια το συνήθισα.

Είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο για τους οπαδούς. Είναι σαν θρησκεία. Είμαι έτοιμος όμως, καθώς θέλω να παίξω όσο το δυνατόν σε περισσότερα παιχνίδια".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του: "Οι οπαδοί είναι φανατικοί. "Ο Άγγλος δολοφόνος" είχαν γράψει για ένα γκολ μου σε ντέρμπι", είπε από την πλευρά του ο Βρετανός άσος και συνέχισε:

" Την εβδομάδα του ντέρμπι το μόνο που ακούς είναι πως πρέπει να κερδίσεις. Αν δεν τα καταφέρεις, για όνομα του Θεού απλά μην χάσεις. Ακόμα και τίτλο να μην άρουμε, αυτό πρέπει να το κερδίσουμε".

Στη συνέχεια τόνισε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ μου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακόμα δέχομαι μηνύματα από φίλους του Ολυμπιακού!".

Κλείνοντας το BBC έδωσε ξανά το λόγο στον Λουκ Στιλ, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

"Ήρθα στην Ελλάδα με μία βαλίτσα. Είναι μία πανέμορφη χώρα και περνάω καλά. Κάνω μαθήματα Ελληνικών μία φορά την εβδομάδα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Αγγλίας, όμως ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε η σωστή επιλογή.

Θα μπορούσα να μείνω στην σιγουριά της Μπάρνσλεϊ, όμως ήθελα να αισθανθώ πως τα πράγματα δεν είναι δεδομένα και πως πρέπει να παλέψω περισσότερο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ