STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στην τρίτη εισβολή οπαδών, αποβολή από το πρωτάθλημα!

Στην τρίτη εισβολή οπαδών, αποβολή από το πρωτάθλημα!

Οι αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ προβλέπουν ότι μια ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που οπαδοί της εισβάλλουν τρεις φορές στον αγωνιστικό χώρο.

Ποινή-"σόκ" προβλέπεται για την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο από τη νέα σεζόν σύμφωνα με τη "Livesport" και τις αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Έτσι, μεταξύ άλλων, προβλέπται ότι μια ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που οι οπαδοί της εισβάλουν τρεις φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι εκδηλώσουν ακραία συμπεριφορά. Αναλυτικά η τροποποίηση του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα:

"Άρθρο 15 παρ 4: γ) Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιοπραγίες κατά προσώπων

δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές της περίπτωσης α της παραγράφου 4, μειωμένες μέχρι το 1/3.

ε) σε περίπτωση που εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υπάρξουν εις βάρος μιας ομάδας 3 περιπτώσεις εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργία βιοπραγιών εντός αυτούς, τότε η εν λόγω ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ