STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στη Superleague ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας

Στη Superleague ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας
INTIME SPORTS

Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός θα είναι η Α και η Β ομάδα αντίστοιχα που θα συμπληρώσουν το παζλ της Superleague. Διαβάστε την απόφαση

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 2 "λευκά", το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αποφάσισε ότι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα αντικαταστήσουν την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Απόντες ήταν οι εκπρόσωποι της Ξάνθης, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ, ενώ το "παρών" έδωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης.

Όπως αποφασίστηκε, η Δόξα Δράμας θα έχει το ρόλο της ομάδας Α και ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα Β.

Πάντως, οι δύο ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχει εκδοθεί η απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στην αίτηση του Ολυμπιακού Βόλου για ακύρωση της απόφαση της ΕΑΑ να μην του χορηγήσει άδεια.

Επίσης, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός θεωρείται σίγουρο ότι από την πλευρά τους θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League: " Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).

Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ