STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στα βήματα της ΕΠΟ και η NOVA

Στα βήματα της ΕΠΟ και η NOVA

Το συνδρομητικό κανάλι ζητάει από την Super League να σταματήσουν οι ΠΑΕ τις εμπρηστικές ανακοινώσεις, δηλώσεις και διαρροές.

Να σταματήσουν οι ανακοινώσεις για την διαιτησία ζήτησε πρόσφατα από την Super League η ΕΠΟ με επιστολή που έφερε την υπογραφή του αναπληρωτή προέδρου Μιχάλη Τζανόπουλου διαφορετικά - όπως ανέφερε - θα επιλαμβάνονται των υποθέσεων τα πειθαρχικά όργανα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές.

Την σκυτάλη από την Ομοσπονδία πήρε η NOVA που ζήτησε να σταματήσουν οι εμπρηστικές ανακοινώσεις - δηλώσεις - διαρροές. Το συνδρομητικό με επιστολή του τονίζει ότι… "με λύπη κι αγανάκτηση παρακολουθούμε… τη «δράση» να μεταφέρεται ξανά έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και να επικεντρώνεται σε έναν καταιγισμό αρνητικών δημοσιευμάτων, προσωποποιημένων ανακοινώσεων και ρεπορτάζ".

Το κανάλι της Κάντζας που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ζητάει "να αναγνωρίσετε την ευθύνη, που φέρετε ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την προστασία και αναβάθμισή του, και να προβείτε άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση διακοπή τέτοιων φαινομένων" καθώς "ενισχύουν τον οπαδισμό, ο οποίος με τη σειρά του συντελεί στη βία" και επίσης "απαξιώνουν το πρωτάθλημα, ωθούν στη βία και τον οπαδισμό και παράλληλα καταρρακώνουν την εμπορική του απήχηση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ