STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0

Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Πλατανιά. Στους 25 βαθμούς έφτασαν οι Ακρίτες που είχαν και δοκάρι με τον Βάλλα

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε το Σάββατο (2/2) η Skoda Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο " Skoda Ξάνθη Arena" για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ του Ράνου και του Μάνταλου (πέναλτι) φτάνοντας στους 25 βαθμούς, ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Βάλλα. Από την άλλη ο Πλατανιάς δεν ήταν καλός στην αναμέτρηση.

"Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 20η αγωνιστική της Superleague"

Το πρώτο ηξμίχρονο ήταν πολύ μέτριο. Οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις που έγιναν ήταν μέχρι το 20ο λεπτό και σε μια από αυτές η Skoda Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Βάλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους πέτυχαν δύο τέρματα σε ένα δεκάλεπτο με τον Ράνο και τον Μάνταλο (πέναλτι) και πήραν μια πολύτιμη νίκη. Από την άλλη ο Πλατανιάς ήταν κακός στην αναμέτρηση και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Γήπεδο: "Skoda Ξάνθη Arena"

Διαιτητής/Βοηθοί: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)/Γεωργιάδης (Κοζάνη), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (48' Πρίττας, 69' λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Μαρίν (86' Σολτάνι), Μάνταλος, Σμιθ, Ράνος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68' Μαρτσάκης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης (74' Στόλερ), Κάλαϊτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (52' Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.

Κίτρινες κάρτες: Ράνος (44', Skoda Ξάνθη), Μαρίν (59', Skoda Ξάνθη)-Ναζλίδης (30', Πλατανιάς), Μιρτσέτα (41', Πλατανιάς), Τετέ (72', Πλατανιάς), Τζανής (72', Πλατανιάς), Κάλαϊτζιτς (92', Πλατανιάς)

Κόκκινη κάρτα: Ράνος (84', Skoda Ξάνθη)

Σκόρερ: Ράνος (56', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (66' πεν. Skoda Ξάνθη)

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο. Στο 6ο λεπτό ο Nαζλίδης σουτάρει έξω από την περιοχή, με τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό (7') ο Μάνταλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή με τον Κηπουρό να μπλοκάρει. Λίγο αργότερα (13') ο αμαρκάριστος ο Ράνος από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν μπόρεσε με το κεφάλι να βρει στόχο με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 17' όταν μετά από φάουλ έξω από την περιοχή, ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.

Καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίγο πιο καλό ρυθμό με την γηπεδούχο ομάδα να ανοίγει και το σκορ. Στο 56' μετά από αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Ράνο και αυτός με δυνατό σουτ (κόντραρε λίγο και σε αμυντικό) την έστειλε στα δίχτυα του Κηπουρού για να κάνει το 1-0 για την Skoda Ξάνθη.

Δέκα λεπτά αργότερα (66') η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Τζανή το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-0 για την Skoda Ξάνθη.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πάλι με την Skoda Ξάνθη να είναι ικανοποιημένη με το 2-0 και ο Πλατανιάς να μην μπορεί να βγει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η αποβολή του Ράνου στο 84ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα με την Skoda Ξάνθη να παίρνει το "τρίποντο" επί του Πλατανιά με 2-0.

MVP της αναμέτρησης

Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Ράνος. Ο νεαρός επιθετικός της Skoda Ξάνθη έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ και με το γκολ που πέτυχε άνοιξε τον δρόμο της ομάδας του για τη νίκη.

Η απογοήτευση

Ο Πλατανιάς για ακόμη μια αναμέτρηση παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης περίπου τρεις μήνες.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 8
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 3
3 Αποκρούσεις 3
12 Επεμβάσεις 11
33 Κλεψίματα 34
15 Φάουλ 17
2 Οφσάιντ 2
2 Κόρνερ 2
54 Λάθη 54
3/16 Γεμίσματα 7/20
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ