STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σκέψεις για αναβολή στο Ηρακλής - Ολυμπιακός

Σκέψεις για αναβολή στο Ηρακλής - Ολυμπιακός
Ηρακλής, Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (6/3), εξετάζει η κυβέρνηση, για λόγους ασφαλείας. Εξελίξεις την Παρασκευή (4/3).

Ο Ηρακλής φιλοξενεί Κυριακή (6/3) τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League. Εξαιτίας όσων έγιναν στην Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες, έχουν προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις, όπως τη ματαίωση των επόμενων αγώνων στο Κύπελλο.

Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" είναι υποχρεωμένη να ταξιδέψει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, για το ματς με τον Ηρακλή, και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της αναμέτρησης, για λόγους ασφαλείας. Είναι πιθανό η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να ενημερώσει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να υπάρξει αναβολή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχουν οριστεί διαιτητές για την 25η αγωνιστική της Super League. Πολλοί περίμεναν, εξάλλου, ότι εκτός από τους αγώνες του Κυπέλλου, υπήρχε το ενδεχόμενο να αναβληθούν και οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή (4/3) οι αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν γίνεται το ΑΕΚ - Ατρόμητος

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ