STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σιώπης σε Ρισβάνη: "Πώς γίνεται να σε άφησε ο Ολυμπιακός;"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

O Μανώλης Σιώπης σε ρόλο δημοσιογράφου ρώτησε on camera τον Σπύρο Ρισβάνη γιατί άφησε ο Ολυμπιακός έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος να φύγει δανεικός. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο και την απάντηση του Έλληνα στόπερ.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας υπέροχος τρόπος διασκέδασης και η όποια αντιπαλότητα υπάρχει μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου για 90 λεπτά. Αυτό απέδειξαν και οι Κόρμπος, Γιαννιώτης, Ρισβάνης και Σιώπης οι οποίοι το διασκέδασαν μετά το 0-0 του Περιστερίου μεταξύ Ατρόμητου - Πανιώνιου, με τον τελευταίο σε ρόλο δημοσιογράφου με... ερωτήσεις που δεν κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Αφού στα πρώτα λεπτά του video της NOVA που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, o Σιώπης αστειεύτηκε με το ρεκόρ του ανίκητου Γιαννιώτη και οι συνάδελφοί του με τη μύτη του αμυντικού μέσου του Πανιωνίου, απευθύνθηκε στον Ρισβάνη: "Πώς γίνεται να σε άφησε εσένα ο Ολυμπιακός;". Η απάντηση από τον κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου, ο οποίος είναι δανεικός από τους ερυθρόλευκους (σ.σ. όπως και ο Σιώπης) ήταν άμεση και με νόημα: "Εσύ ξέρεις καλύτερα" με τους υπόλοιπους να γελάνε και να ρωτάνε επίσης τον Σιώπη, πως τον άφησε ο Ολυμπιακός να φύγει.

Για επίλογο, ο Σιώπης έδωσε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία του και αναρωτήθηκε ξανά γιατί οι ομάδες του δεν κράτησαν τους παίκτες που αγωνίζονται στον Ατρόμητο ως δανεικοί. Δείτε το απολαυστικό βίντεο ΕΔΩ και ας ελπίσουμε να δούμε ακόμα περισσότερες τέτοιες αληθινές στιγμές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ