STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σιδηρόπουλος: "Ήταν πέναλτι..."

Σιδηρόπουλος: "Ήταν πέναλτι..."
Σιμόες, Σιδηρόπουλος INTIME SPORTS

Η παραδοχή του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου για την φάση του 78ου λεπτού στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Δεν γλυτώνει την τιμωρία ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα. Διπλή παραπομπή στην Κομοτηνή.

Σε τιμωρία οδηγείται ο Τάσος Σιδηρόπουλος για την διαιτησία του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα για το πέναλτι που δεν υπέδειξε στο 78ο λεπτό, στο μαρκάρισμα του Κάτσε στον Σιμόες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής ρέφερι αφού είδε την φάση σε βίντεο, παραδέχθηκε ότι ήταν πέναλτι.

Υποστήριζε ότι δεν είδε πως υπήρχε επαφή μεταξύ των δύο παικτών και ότι νόμιζε πως ο άσος της ΑΕΚ έκανε "θέατρο". Και πως επειδή δεν ήταν σίγουρος δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα. Ο παρατηρητής Δημήτρης Μπέγκος έμεινε ικανοποιημένος από την διαιτησία στον υπόλοιπο αγώνα ωστόσο "ψαλίδισε" αρκετά την βαθμολογία του Σιδηρόπουλου, ενώ έκανε και χρήση βίντεο για την επίμαχη φάση.

Γκάφα ολκής στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή, στον αγώνα του Πανθρακικού με την Καλλονή, ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης και ο β' βοηθός Νικόλαος Κωτούλας (αμφότεροι από το σύνδεσμο Σερρών), υπέπεσαν σε τεράστια γκάφα.

Στο 52' ο δεύτερος υπέδειξε οφσάιντ τον Μανούσο της Καλλονής έπειτα από ελεύθερο του τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ Χογκ προκαλώντας την "έκρηξη" του παρατηρητή διαιτησίας Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη. "Δεν μπορώ να καταλάβω τι δώσατε. Δεν το πιστεύω! Ακόμα και παράγοντες που καθόντουσαν δίπλα μου, μου έλεγαν δες τι έδωσε" τους είπε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

Στο φύλλο αγώνα η 5λεπτη διακοπή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κάκωση ο Σιμόες

Σοϊλέδης: "Ήταν πέναλτι στον Σιμόες"

Μελισσανίδης: "Μπορεί να ήταν πέναλτι του Σιμόες"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ