STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σέντρα στη Super League με Βασάρα επιδιαιτητή

Σέντρα στη Super League με Βασάρα επιδιαιτητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κύρος Βασσάρας είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του επιδιαιτητή της ΚΕΔ, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση της ΕΠΟ με τη Super League, επομένως λύνεται ένα ακόμη ζήτημα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το όνομα αυτού, Κύρος Βασσάρας. Αυτός είναι ο επιδιαιτητής που επέλεξε η Super League και η ΕΠΟ μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές και ως εκ τούτου είναι ο άνθρωπος που θα συμπληρώσει τους κ.κ. Γκρούτση και Σαραϊδάρη για το περίφημο "ισπανικό μοντέλο" στην διαιτησία.

Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι παίρνει τα... κλειδιά και θα αποφασίζει σε περίπτωση που υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους της Λίγκας και της Ομοσπονδίας στην ΚΕΔ για τους ορισμούς των διαιτητών κάθε αγωνιστικής.

Ο Κύρος Βασσάρας είναι υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας και τουλάχιστον ως την 1η Οκτωβρίου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, θα κατέχει την συγκεκριμένη θέση. Εν συνεχεία, θα αποφασίσει η νέα ηγεσία της ΕΠΟ το τι μέλλει γενέσθαι.

Την απόφαση που πάρθηκε, την ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά το πέρας της συνάντησης των Γκρούτση-Σαραϊδάρη (νωρίτερα είχαν συναντηθεί και με τους Γκιρτζίκη-Στράτο), ενώ να θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι από την 1η ή την 3η αγωνιστική, με το δεύτερο σενάριο να έχει το προβάδισμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου, παρουσία των κυρίων Γκρούτση και Σαραϊδάρη, οι τελευταίοι προχώρησαν στην ακόλουθη κοινή, που φέρει και τις υπογραφές τους, δήλωση:

"Οι υπογραφόμενοι α. Δημήτριος Σαραϊδάρης, Δημήτριος Γκρούτσης, οι οποίοι οριστήκαμε ο μεν πρώτος με απόφαση του Δ.Σ της Super League, ο δεύτερος με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη και της Ε.Ε./Ε.Π.Ο, για να αποτελέσουμε την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Super League περιόδου 2016-2017, δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες επιλογής και ορισμού μας έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες ρήτρες, είναι σε πλήρη γνώση μας και έχουν την απόλυτη αποδοχή και συμφωνία μας.

Ειδικότερα δε, αποφασίσαμε τον ορισμό του κ. Κύρου Βασάρα στην θέση του «επιδιαιτητή», μέχρι και την 1/10/2016, ημέρα ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κατά της αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια θα επιβεβαιώσει τη σύνθεση της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών ή θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή της εφόσον αποφασίσει σχετικά.

Δηλώνουμε, τέλος, ότι ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και την μεταξύ μας συμφωνία.

Την συμφωνία μας ανακοινώσαμε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο", αναφέρει η επιστολή των κ.κ. Γκρούτση και Σαραϊδάρη προς τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

ΑΕΛ - Βέροια

Κέρκυρα - Ατρόμητος

Ηρακλής - Ξάνθη

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός - Βέροια

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Ξάνθη

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

ΑΕΛ - Ηρακλής

Κέρκυρα - Πλατανιάς

Πανιώνιος - Αστέρας

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ