STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σενάρια μπλέκουν τον Γκούναρσον με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Σενάρια μπλέκουν τον Γκούναρσον με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Σύμφωνα με τη "Sun", ο αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, το συμβόλαιο του οποίου με την Κάρντιφ λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. (VIDEO)

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "Sun", ο αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, το συμβόλαιο του οποίου με την Κάρντιφ λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι δυο ελληνικές ομάδες φέρονται να έχουν μπει… σφήνα στην Μπεσίκτας, η οποία θέλει να αποκτήσει τον 28χρονο αμυντικό μέσο.

"Οι Τούρκοι έχουν ανταγωνισμό, καθώς η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Κροατία και σύλλογοι από το MLS έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη", σημειώνεται στο ρεπορτάζ για τον Γκούναρσον.

Ο διεθνής άσος μετράει 77 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική του από το 2008 μέχρι και σήμερα. Μάλιστα ήταν αρχηγός της στο Euro 2016, ενώ παίζει στην Αγγλία εδώ και μια δεκαετία.

Από το 2008 ως το 2011 έπαιξε στην Κόβεντρι με 123 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ από το 2011 ανήκει στην Κάρντιφ με την οποία έχει 238 συμμετοχές και 23 γκολ. Φέτος έχει 15 συμμετοχές και 1 ασίστ στην Championship και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ