STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σε απολογία Ολυμπιακός και Αναστασίου

Σε απολογία Ολυμπιακός και Αναστασίου
Αναστασίου INTIME SPORTS

Σε απολογία κλήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου για την αποβολή του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και οι Πειραιώτες για την συμπεριφορά των φίλων τους.

σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κλήθηκε ο Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των φίλων του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου για την αποβολή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι δυνατόν να του επιβληθεί από απλή επίπληξη μέχρι πρόστιμο και αποκλεισμός μέχρι και έξι μήνες από τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 30/10/2014 και ώρα 13:30, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Αναστασίου στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός -ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Βέροια.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 8η αγωνιστική

Α) Βέροια (Κ20), Θ. Παπαδόπουλο (ποδ/στή): διότι : «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ΄ αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ- Βέροια.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7, 9 παρ. 2, 10 και 26 παρ.2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ