STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σαργκάνης: "Όλα δείχνουν Ολυμπιακό, μέχρι όμως τη σέντρα"

Σαργκάνης: "Όλα δείχνουν Ολυμπιακό, μέχρι όμως τη σέντρα"
Σαργκάνης

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκος Σαργκάνης, έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό για το κυριακάτικο ντέρμπι στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ένας ποδοσφαιριστής, που ‘χει… φάει με το κουτάλι τα «αιώνια» ντέρμπι, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1" για την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Σαργκάνης, εξήγησε γιατί οι δύο αντίπαλοι εκκινούν απ’ την ίδια αφετηρία, επισημαίνει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αμφότερων, ενώ σχολιάζει τους Ρομπέρτο και Στιλ.

Αναλύτικά:

Για το αν υπάρχει φαβορί: "Ανεξαρτήτως του ρόστερ ή της φόρμας, θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό και στις δύο ομάδες. Θυμηθείτε τι λέγαμε πέρσι, πριν απ’ το αντίστοιχο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης». Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι δύο σύλλογοι έχουν τεράστια ιστορία. Όταν μιλάμε, λοιπόν, για αγώνα ανάμεσα στους δύο, όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη. Όλα συνηγορούν υπέρ του Ολυμπιακού, μέχρι όμως να μπουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Σ’ αυτά τα ματς μετράει η ψυχή, η ηρεμία, η συγκέντρωση και η αποφυγή των λαθών. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, δεν μπορεί κανείς να κρύψει κάτι".

Για την ψυχολογία των παικτών πριν από ένα τέτοιο ματς: "Όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν σκέφτεται την ισοπαλία, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και στις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός έχει το συν ότι παίζει στην έδρα του, καθώς όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη που του δίνει το «Καραϊσκάκης», αλλά το περσινό παράδειγμα είναι πολύ πρόσφατο. Και φαντάζομαι ότι θα έχουν γνώση οι φύλακες φέτος, μιας και το ντέρμπι είχε διεξαχθεί και πέρσι έπειτα από μία πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για τις αδυναμίες των αντιπάλων και τη σύγκριση των τερματοφυλάκων: "Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, παρουσιάζει πρόβλημα στην επικοινωνία και ειδικότερα στην άμυνα. Δεν έχουν «βρεθεί» ακόμα οι ποδοσφαιριστές του, πράγμα που δικαιολογείται, καθώς υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνο… Όσον αφορά στους τερματοφύλακες, αν και δε μου αρέσει να σχολιάζω τους παίκτες στη συγκεκριμένη θέση, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύγκριση. Ο ένας, ο Ρομπέρτο, υπολογίζεται για την εθνική Ισπανίας και ο άλλος, ο Στιλ, ήρθε από μία ομάδα δεύτερης κατηγορίας στον Παναθηναϊκό. Ο ένας, δηλαδή, βρίσκεται στον προθάλαμο της εθνικής Ισπανίας και μπορώ να πω ότι είναι ικανός να σταθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα και ο άλλος φιλοδοξεί να πετύχει πράγματα στην καριέρα του".

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ