STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σαραϊδάρης: "Δεν θα γίνω εγώ αιτία να σκοτωθεί ο κόσμος στα γήπεδα"

Σαραϊδάρης: "Δεν θα γίνω εγώ αιτία να σκοτωθεί ο κόσμος στα γήπεδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μέλος της Επιτροπής Ορισμού, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ξέσπασε στο Sport24.gr με αφορμή την τοποθέτηση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. "Θέλουν να τους αδειάσω την γωνιά...", είπε μεταξύ άλλων.

Το μέλος της Επιτροπής Ορισμού της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, προτεινόμενος από την Super League, νωρίτερα με γραπτή του δήλωση, έκανε γνωστό ότι στους ορισμούς της 8ης αγωνιστικής της Super League διαφώνησε με την επιλογή Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και πρότεινε τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

"Σε απάντηση του εγγράφου (μέσω e-mail) της διαφωνίας ορισμού διαιτητή που προέκυψε ανάμεσα στον κ. Γκρούτση και στον κ. Σαραιδάρη, εν όψει της 8ης Αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ η ΚΕΔ ομόφωνα αποφάσισε την επιλογή του διαιτητή Αρετόπουλου Αλέξανδρου. Διαφωνώ ως προς τον ορισμό του κ. Αρετοπουλου για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (23/10/2016) και η πρόταση μου είναι να το σφυρίξει ο κατά γενική ομολογία καλύτερος διαιτητής (και υψηλότερα στη λίστα της UEFA) Σιδηρόπουλο Α.", ανέφερε η δήλωσή του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρώην διεθνή ρέφερι που δήλωσε απροστάτευτος. "Σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να οξύνεις τα πνεύματα για οποιονδήποτε λόγο. Πρώτον γιατί δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε διαφωνίες, δεύτερον δεν είναι ανάγκη - γιατί όλοι ευαγγελίζονται το καλό του ποδοσφαίρου - να γίνω εγώ η πέτρα του σκανδάλου που θα σκοτωθεί ο κόσμος στα γήπεδα και θα πάει φυλακή.

Ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός. Για πολλούς λόγους μέχρι τώρα, δεν έβγαινα και σιωπούσα. Ε, από εδώ και πέρα θα γίνεται αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνεται κάτι διαφορετικό. Πλέον είμαι μόνος μου και δεν προστατεύομαι από κανένα", τόνισε έξω φρενών.

Ο Δ. Σαραϊδάρης επιβεβαίωσε την δήλωση που έκανε για την διαφωνία του στον ορισμό του Αρετόπουλο. "Ισχύει 100% γιατί πλέον πρέπει να βγαίνουμε πλέον όλοι δημόσια και να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Δεν γίνεται διαφορετικά. 100% είναι αληθές και υπάρχουν και τα πρακτικά, θα βγούνε και αυτά γιατί πλέον δεν γίνεται διαφορετικά. Και κάποιοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο των δικαστηρίων όπως ακριβώς σας το λέω, δεν γίνεται διαφορετικά" .

“Θέλουν να τους αδειάσω την γωνιά...”

Σε ερώτηση γιατί σε προηγούμενες διαφωνίες σε ορισμούς δεν είναι κάνει ανάλογη δήλωση, απάντησε: "Γιατί υπάρχει δημοσίευμα από οπαδικό site το οποίο αναφέρει ότι εγώ συμφώνησα με τον Αρετόπουλο με κάποια σκοπιμότητα. Προφανώς η σκοπιμότητα του είναι να στρέψει μία πόλη εναντίον μου, την πόλη μάλιστα την οποία ζω, να την στρέψει εναντίον μου για να φύγω από την μέση, να τους αδειάσω την γωνία. Είναι οπαδικό και διαιτητικό site μαζί. Δεν θέλω να πω το όνομά του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Αρετόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Οι αγώνες του Αρετόπουλου με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ