STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σάμπα από τον Ρόσα στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δυο υπέροχα γκολ του Βραζιλιάνου Φάρλεϊ Ρόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στην πρώτη εντός έδρας νίκη του με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο. Έχασε το άχαστο για να ισοφαρίσει ο Δημούτσος.

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη του μετά τις 26 Νοεμβρίου και πρώτη με τον Τραϊανό Δέλλα στον παγκο του επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά. Αυτή μάλιστα ήταν και η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι χόρευαν σάμπα με τους Βραζιλιάνους Ρόσα και Γουίλιαν να δίνουν τον ρυθμό κάνοντας ότι ήθελαν την άμυνα των Χανίων.

Οι παίκτες του Δέλλα απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα με κινητήριους μοχλούς τους δυο Βραζιλιάνους ενώ οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά απείλησαν μόνο μια φορά στο ματς. Σε μια ευκαιρία απ' αυτές που δεν χάνονται με τον Δημούτσο.

Μετά απ' αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός έφτασε στους 23 βαθμούς, στο +8 από τις επικίνδυνες θέσεις, και βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε ουραγός με 10 βαμούς.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με δυο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Στο 4-2-3-1 με το οποίο κατέβασε τον Παναιτωλικό είχε τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο έπαιξε ο Μαρινάκης και αριστερά ο Τσοκάνης ενώ οι δυο στόπερ ήταν οι Ροντρίγκες, Μιχάι. Ως αμυντικά χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Μπεχεράνο και Πάουλο ενώ η τριάδα μπροστά τους ήταν οι Κλέσιο, Ντίας και Ρόσα και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Γουίλιαν.

Σάμπα από τον Ρόσα στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά

Από την πλευρά του ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε μια αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα αφήνοντας εκτός τον Πετρόπουλο και βάζοντας στην θέση του τον Πλιάτσικα. Και ο Χατζηνικολάου επέλεξε το 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Κλάγιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Πλιάτσικας και αριστερά ο Κοροβέσης με τους Καρυπίδη και Ντικαμονά να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαλσά και Αγγελόπουλος ήταν τα αμυντικά χαφ ενώ στην τριάδα έπαιξαν οι Νίλι, Δημούτσος και Ενσικουλού και στην κορυφή της επίθεσης χρισομποιήθηκε ο Ουντότζι.

Σάμπα από τον Ρόσα στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά

Ο Φάρλεϊ Ρόσα οδηγήσε τον Παναιτωλικό στη νίκη

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Α. Πυλαρινός (Ζακύνθου)

4ος: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70' Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58' Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82' Βασιλούδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας (46' Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88' Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (69' Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι.

Γκολ: 7' Ρόσα, 57' Τσοκάνης, 87' Ρόσα

Κίτρινες: 55' Μπεχαράνο/45' Αγγελόπουλος , 59' Κοροβέσης , 86' Ντικαμονά

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει τα ηνία και μάλιστα να βρίσκει γκολ αρκετά νωρίς καθώς μόλις στο 7' ο Φάρλεϊ Ρόσα με ένα πενέμορφο τέρμα έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο μέσος των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα στα αριστερά και με ωραίο δεξί πλασέ την έστειλε στην απέναντι γωνία του Κλάγιτς.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι γηπεδούχοι με τον σκόρερ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 15'. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Κορβέσης δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να φτάνει και πάλι στον Ρόσα που επιχείρησε ένα αριστερό σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναιτωλικός απείλησε. Ο Μάρκος Πάουλο εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ με τον Κλάγιτς να απομακρύνει αρχικά την μπάλα και να την μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟ

Ο Πλατανιάς που δεν είχε απειλήσει στο πρώτο μισάωρο του αγώνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 29' με τον Δημούτσο να χάνει ένα γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται. Ο Ενσικουλού έκανε την προσπάθεια από υα αριστερά, γύρισε προς τον Νίλι, αλλά ο Τσοκάνης παρενέβη και έστειλε την μπάλα προς την εστία του. Ο Κυριακίδης εντυπωσιακά απομάκρυνε με το ένα χέρι. Η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο ο οποίος δυο ένα μέτρο από την εστία επιχείρησε το πλασέ. Ο Τσοκάνης έκανε νέο τάκλιν όμως και απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Η στατιστική απεικόνιση του πρώτου ημιχρόνου:

Σάμπα από τον Ρόσα στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χατζηνικολάου έριξε στο ματς τον Πετρόπουλο αντί του Πλιάτσικα θέλοντας να τονώσει την επίθεση της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 51'. Ο Γουίλιαν έκανε εκπληκτική ενέργεια και πέρασε πέντε παίκτες του Πλατανιά αλλά λίγο πριν σουτάρει κόπηκε με τη μπάλα να φτάνει στον Κλέσιο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής επιχείρησε το σουτ με τον Κλάγιτς να διώχνει με το πόδι.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΣΟΚΑΝΗ

Ο Παναιτωλικός που είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα στο 57' μετά από όμορφη επίθεση και με αρκετή υπομονή. Οι παίκτες του Δέλλα γύρισαν την μπάλα με τον Μαρινάκη να γίνεται αποδέκτης της και να κάνει μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με αποδέκτη τον Τσοκάνη. Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Πλατανιά για το 2-0.

Οι παίκτες του Δέλλα με το 2-0 υπερ τους συνέχισαν να διατηρούν την υπεροχή στο παιχνίδι και να μην απειλούνται από την ομάδα των Χανίων. Στο 69' θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ όταν ο Παναιτωλικός βγήκε ωραία στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μάρκος Πάουλο. Αυτός έκανε τη σέντρα σουτ προς τους Ντίας και Γουίλιαν χωρίς κανέναν να μπορεί να κάνει την προβολή για να την στείλει στα δίχτυα.

ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΡΟΣΑ

Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ρόσα ο Παναιτωλικός απείλησε στο 73' αλλά ο Κλάγιτς με σπουδαία επέμβαση στην αριστερή του γωνία απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ρόσα στο 73' το έκανε στο 87' με ένα ακόμη πανέμορφο γκολ. Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και επιχείρησε ένα πανέμορφο σουτ με το οποίο έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στην εστία του Κλαγιτς.

Η τελική στατιστική απεικόνιση στο Αγρίνιο:

Σάμπα από τον Ρόσα στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά


Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η χαμένη ευκαιρία του Δημούτσου στο 30'. Από τα γκολ που δεν χάνονται αυτό που έχασε ο Δημούτσος στο 30' καθώς σούταρε από το ένα μέτρο πάνω στο πόδι του Τσοκάνε και έχασε σπουδαια καλή στιγμή για να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάνης από την Ήπειρο. Πολύ καλή η διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης. Χωρίς λάθη στη διάρκεια του αγώνα και με σωστές αποφάσεις αλλά και κάρτες.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Φάρλει Ρόσα. Πέτυχε δυο υπέροχα γκολ στην διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και αυτός που πέτυχε το 3-0 με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Έφτασε τα έξι γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και έδωσε στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Τσοκάνης. Πολύ καλό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Παναιτωλικού. Ο νεαρός αμυντικός ήταν πρωταγωνιστής σώζοντας την ομάδα του από βέβαια παραβίαση στο 30' ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Πλατανιάς. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν πριν το ματς ότι για να παραμείνουν ζωντανοί θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλλεξε η ομάδα του να παίξει πιο παθητικά και να κρατήσει στον πάγκο τον καλύτερο επιθετικό της, Αντώνη Πετρόπουλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ