STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!

Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις επιλογές των αναγνωστών για το πού χρειάζονται ενίσχυση ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Με την μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών, το Sport24.gr σάς έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Όπως φαίνεται και παρακάτω, οι φίλοι των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών συλλόγων έχουν ξεκάθαρη άποψη για το πού "πονάει" η ομάδα τους.

Αρχικά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δίνουν το 61.85% των ψήφων τους στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, ενώ ακολουθεί με 19.58% η επίθεση, με 9.64% το κέντρο, ενώ μόλις το 8.93% θεωρούν πως χρειάζεται απόκτηση τερματοφύλακα, αφού με τον Στέφανο Καπίνο και Νικόλα Λεάλι εμφανίζονται ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι πιο μοιρασμένα. Οι φίλοι των "πρασίνων" θεωρούν πως η ομάδα τους χωλαίνει στον χώρο του κέντρου, γι' αυτό το λόγο και δίνουν το 34.64% των προτιμήσεων τους. Ακολουθεί η θέση του τερματοφύλακα με 26.55%, αφού παρά τις καλές εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, το "τριφύλλι" αναζητά μία πιο έμπειρη λύση κάτω απ' τα γκολπόστ.

Στις περιπτώσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι "φωνάζουν" για μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση, αφού προσφέρουν το 38.03% και των 48.87% αντίστοιχα στη συγκεκριμένη θέση. Για τους φίλους της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως υπάρχει υπεροπλία στην άμυνα, μετά και την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, η ενίσχυση της άμυνας συγκεντρώνει το 23.12% των προτιμήσεων, αποτελώντας δεύτερη επιλογή. Στον αντίποδα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν πως, μετά την επίθεση, ο χώρος που χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτός του κέντρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!
Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ