STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ρώτησε για Μπρίτο ο Πλατανιάς

Ρώτησε για Μπρίτο ο Πλατανιάς
Μπρίτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το συμβόλαιο του Εντουάρντο Μπρίτο στον Ατρόμητο εκπνέει στο τέλος Ιουνίου και ο Πλατανιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έκανε ήδη διερευνητική επαφή με τον Βραζιλιάνο. Τι σκέφτεται ο παίκτης.

Στον Ατρόμητο παίζει την τελευταία οκταετία ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος υπόγραψε το 2008 στην ομάδα του Περιστερίου, στην οποία κάθε χρόνο κατέγραφε περισσότερες από 25 συμμετοχές. Στις 30 Ιουνίου το συμβόλαιο του 34χρονου τελειώνει και λογικά η διοίκηση θα του κάνει πρόταση για ανανέωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πάντως, ο Πλατανιάς έκανε ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον έμπειρο Λατινοαμερικανό. Ρώτησε αν ενδιαφέρεται ο παίκτης να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" και να αφήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων έπειτα από τόσα χρόνια.

Ο Γιώργος Παράσχος, τεχνικός του Πλατανιά, είχε παίκτη τον Μπρίτο στην Ατρόμητο κατά τη θητεία του σε αυτή (2012-2015) και έχει την καλύτερη άποψη για τον επαγγελματισμό του, αλλά και φυσικά για την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστή. Ο Μπρίτο εκτιμάται ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα, αρκεί η πρόταση που θα του γίνει να είναι ικανοποιητική.

Σε περίπτωση που την απορρίψει, εφόσον αυτή γίνει, τότε θα έβλεπε με θετικό μάτι την προοπτική των Χανιωτών, ειδικά από τη στιγμή που τεχνικός της είναι ο Παράσχος. Εφέτος με τους "κυανόλευκους" ο Μπρίτο (είναι γεννημένος στις 21/9/1982) έχει αγωνιστεί σε 42 ματς και έχει σημειώσει 6 γκολ.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ