STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ροντρίγκο Μολέντο για Ελλάδα!

Ροντρίγκο Μολέντο για Ελλάδα!

Πρόταση από την Ελλάδα έχει ο 27χρονος Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της Μεταλίστ, σύμφωνα με τον ατζέντη του. Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς, πέρυσι!

Ελληνική ομάδα βάζει στο κάδρο της απόκτησης του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μεταλίστ Χάρκιβ, ο ατζέντης του. Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς πέρυσι λόγω τραυματισμού και διαφορών με την ουκρανική ομάδα.

"Εάν η Ιντερνασιονάλ τον θέλει, έχει προτεραιότητα. Επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα ξεκινήσουμε συνομιλίες, τη Δευτέρα. Έχουμε τρεις-τέσσερις προτάσεις από τη Βραζιλία και μία από την Ελλάδα", υποστήριξε ο ατζέντης του Μολέντο, Ζιλμάρ Βελόζ στην UOL.

O Ροντρίγκο Μολέντο έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2010 έως το 2013. Την τελευταία διετία υπήρξε κάτοικος Ουκρανίας, φορώντας τη φανέλα της Μεταλίστ, από τη οποία αποχώρησε λόγω οφειλών της ουκρανικής ομάδας. Δεν αγωνίστηκε καθόλου την περυσινή σεζόν, καθώς αρχικά είχε τραυματιστεί και στη συνέχεια είχε διαφορές με τη Μεταλίστ.

Τώρα είναι ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί, χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό, ότι ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν και ο Ροντρίγκο Μολέντο συνεργάστηκαν στη Μεταλίστ, κατά την κοινή τους θητεία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ