STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ψάχνει ξένο αρχιδιαιτητή η Super League

Ψάχνει ξένο αρχιδιαιτητή η Super League

H Super League ψάχνει και επίσημα ξένο αρχιδιαιτητή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή. Βέβαια σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κατάλληλος θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση για επιλογή Έλληνα.

Με τη θετική ψήφο των 16 εκ των 18 ΠΑΕ (απείχε η Ξάνθη, απουσίαζε ο Ατρόμητος), το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να προχωρήσει σε αναζήτηση ξένου και πιστοποιημένου από την UEFA πρώην διαιτητή, ο οποίος θα αναλάβει όλη την ευθύνη και την εποπτεία των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας και φυσικά θα κάνει και τους ορισμούς στους αγώνες του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κατάλληλος ξένος για τη συγκεκριμένη θέση, υπάρχει η επιλογή του Έλληνα, μόνο που η απόφαση θα πρέπει να είναι ομόφωνη.

Η διαδικασία για την ανεύρεση ξένου αρχιδιαιτητή θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς την Παρασκευή (25/7) η Super League θα πάρει από την ΕΠΟ τη λίστα με τους υποψήφιους, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την UEFA και θα προσπαθήσει να βρει τον κατάλληλο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος της Super League, Τάκης Αγραφιώτης, " δεν θέλουμε ο ξένος αρχιδιαιτητής να είναι και τελευταίας διαλογής. Πρέπει να δούμε το βιογραφικό του, τι έχει κάνει στην καριέρα του και φυσικά τα χρήματα που θα ζητήσει".

Να σημειωθεί ότι ο ξένος αρχιδιαιτητής αναμένεται να στοιχίζει στη λίγκα τουλάχιστον 200.000 ευρώ το χρόνο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

ΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

1/ Εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση του συνεταιρισμού όπως προχωρήσει με την ΕΠΟ στη διαδικασία επιλογής ξένου αρχιδιαιτητή. Αποφασίστηκε όμως, παράλληλα, πως αν στο μεταξύ οι ΠΑΕ της Super League αποφασίσουν ομόφωνα στην επιλογή συγκεκριμένου Ελληνα αρχιδιαιτητή (για το πρόσωπο του οποίου θα συμφωνήσουν όλες οι ΠΑΕ), τότε θα υπερισχύσει η τελευταία απόφαση.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το Αγωνιστικό και Τηλεοπτικό Πρόγραμμα 1ης και 2ης αγωνιστικής

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος νέων Κ20 2014-2015.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ