STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρώτος κατέθεσε ο Μελισσανίδης

Πρώτος κατέθεσε ο Μελισσανίδης
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε πρώτος, στις 10 Μαρτίου, στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια και ακολούθησαν οι υπόλοιποι μάρτυρες.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις ημερομηνίες των καταθέσεων, όλων αυτών που ενεπλάκησαν στην ιστορία του περιβόητου αγώνα Bέροια-Ολυμπιακός και σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο πρώτος που μίλησε γι αυτή την υπόθεση ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε στις 10 Μαρτίου 2015 στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και βάση της κατάθεσης του κλήθηκαν ο Δημήτρης Καλαιτζίδης στις 23 Μαρτίου και ο Νίκος Γεωργέας στις 24 του ίδιου μήνα. Μετά από τις τρεις παραπάνω καταθέσεις ο Γιώργος Ανδρεάδης συνέταξε δικαστικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο "οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν".

Μετά όμως υπήρξαν και νέες καταθέσεις του Νίκου Καλτσά(4Μαίου) , του Παντελή Καφέ(11 Μαίου) και των 5 ποδοσφαιριστών της Βέροιας, αλλά και του φροντιστή και του γυμναστή της ομάδας, που έδωσαν άλλη τροπή στην υπόθεση, όσον αφορά την εμπλοκή του Ολυμπιακού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ