STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρώτη φορά οι Σαββίδης και Μελισσανίδης στη Superleague

Πρώτη φορά οι Σαββίδης και Μελισσανίδης στη Superleague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη... σούμα του ρεπορτάζ της σημερινής σύσκεψης των “αφεντικών” των ΠΑΕ. Παρουσίες – απουσίες, πρώτη εμφάνιση των Μελισσανίδη – Σαββίδη στη Λίγκα και... όλα ανοιχτά μελλοντικά για τη συνάντηση Κοντονή – Big 4”.

Οπως αναμενόταν, ο Ιβάν Σαββίδης που ήρθε από τη Ρωσία αποκλειστικά για να πάρει μέρος στις συναντήσεις για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίνουν το παρών στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση των “αφεντικών” των 16 ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Είναι, μάλιστα η σημερινή, η πρώτη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αντίστοιχη σύσκεψη, ασφαλώς και του “διοικητή εν τοις πράγμασι” - σύμφωνα με την... ετυμηγορία της ΕΕΑ - της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την επαναδραστηριοποίησή του στα τεκταινόμενα της Ενωσης.

Οπως αναμενόταν από χθες, δεν δίνει το παρών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε ο Γιάννης Βρέτζος, αλλά ο πρωταθλητής εκπροσωπείται από τους αντιπροέδρους (δύο εκ των έξι), Θόδωρο Γιαννίκο – Σάββα Θεοδωρίδη και τον εκπρόσωπο Τύπου, Κώστα Καραπαπά.

Έκπληξη θεωρείται η απουσία όχι μόνο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του Χρήστου Παναγόπουλου, που δεν έχει... επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά είναι από τους στενότατους συνεργάτες του. Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκπροσωπούν την πράσινη ΠΑΕ.

“Επαγγελματικό ραντεβού” του Αλαφούζου είναι η αιτία της απουσίας του σύμφωνα με τα στελέχη της ΠΑΕ.
Συνολικά εκπροσωπούνται 14 ΠΑΕ. Πανθρακικός και Καλλονή δεν... έκαναν τον κόπο. Ισως γιατί τα στελέχη τους νιώθουν ήδη ότι πρόκειται για ομάδες της Football League. Aπό τις 14 ΠΑΕ, οι 11 εκπροσωπούνται από τους ιδιοκτήτες τους. Ολες, πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Ξάνθης (απών ο Πανόπουλος, παρών αντ' αυτού ο Γιώργος Στράτος).

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο συνάντησης του “Big 4” με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στο μέλλον. Όχι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Μετά το “ντέρμπι αιωνίων”. Πρόκειται για σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μα δεν πρέπει να αποκλειστεί οριστικά και αμετάκλητα ακόμη.

* φώτο αρχείο (action images)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ